Obvestilo o novem roku plačevanja prijavnin na turnirjih Tenis Slovenije

Tenis Slovenija je z začetkom leta 2024 pričela uveljavljati novo pravilo glede roka plačila prijavnin. S tem novim načinom je bilo organiziranih 6 tekmovanj, kjer je skupaj nastopilo več kot 450 tekmovalcev.  Naj spomnimo, s 1. januarjem 2024 je za nastop na tekmovanju potrebno opraviti plačilo prijavnine do roka prijav (t.j. zadnji torek pred tekmovanjem do 23.59 ure). Več o tem pravilu najdete na tej povezavi.

Tenis Slovenija večjih težav z uveljavitvijo sprememb ne zaznava. Vse bolj ali manj poteka nemoteno, do napak pa prihaja predvsem zaradi pomot posameznikov. Pri večini se je izkazalo, da so enostavno spregledali ali pozabili na rok za plačilo ali pa ta informacija do njih sploh ni prišla. Kar nekaj je bilo tudi primerov dvojnih profilov. Pri nekaterih je bila težava, da v profilu na ClubSpark-u ni bila vnesena TS članska številka, ki preverja aktivno članstvo pri TS za tekočo sezono. To je nato onemogočalo plačilo. V izrednih primerih pa je bila težava tehnične narave. Ob pojavu le-teh vse uporabnike naprošamo za posnetek zaslona, ki ga bomo posredovali na ClubSpark, kjer ažurno odpravljajo morebitne težave.

Vse teniške klube bi želeli opomniti, da ob novi registraciji člana pri TS, ne pozabijo tekmovalcu sporočiti članske številke, ki jo potrebuje za plačevanje prijavnine.

Tekmovalcem in staršem pa želimo ponovno sporočiti, da vam je pisarna TS ob morebitnih težavah ali vprašanjih veš čas na voljo.

Hvala za razumevanje in teniški pozdrav.