V Portorožu tudi letos turnir WTA 250

V Portorožu bo še drugo leto zapored organiziran ženski teniški turnir serije WTA 250. Turnir Zavarovalnica Sava Portorož bo potekal od 11. do 18. septembra. Danes je Tenis Slovenija predstavila...
Preberi več

Tenis Fest – Odprto prvenstvo člani/-ce – TC Portorož

Portorož, 11.8. - 14.8.2022
Dni
Ur
Min

Najnovejše novice

Aktualne novice iz sveta tenisa

Prijavite se na Tenis Slovenija novice in obveščali vas bomo o pomembnih dogodkih iz sveta tenisa, tako boste prvi izvedeli o aktualnih tekomovanjih, uspešnih rezultatih naših tekmovalk in možnosti za dobro igro tenisa.

Prijavi se na e-novice

O turnirju

V letu 2022 bo Portorož znova gostil turnir serije WTA250. Turnir WTA Zavarovalnica Sava Portorož bo na sporedu od 11. do 18. septembra.

Organizator, Tenis Slovenija, si želi, da bi na njem nastopile najboljše slovenske igralke, saj imamo dve Slovenki med stoterico, ob tem pa še Jakupovićevo, ki je bila tam nedavno. Ob tem imamo tudi tri Slovenke med stoterico v igri dvojic. Našim igralkam se želi ponuditi domači turnir v prelepem okolju, kar je glavni cilj organizatorjev.

Turnirji serije WTA imajo denarni sklad okoli 250 tisoč ameriških dolarjev, zmagovalka turnirja pa je prejme 280 točk za WTA lestvico. Turnir bo potekal na trdi podlagi v ŠC Marina Portorož.

Tournament Magazine
Informacije turnirja
ORGANIZATORJI
POMEMBNI PODATKI
STIKI ZA MEDIJE
ČASTNI ODBOR
INFO TOČKA

Foto in video galerije

Oglej si najboljše fotografije Sportide in videosnetke, ki te ne pustijo ravnodušnega, in tako spoznaj svet tenisa na malo drugačen način.

Poglej galerije

TEKMOVALKE

Spoznajte vse tekmovalke, ki bodo nastopile na turnirju WTA Zavarovalnica Sava Portorož, in njihove dosedanje dosežke.

TEKME

Spremljajte dogajanje na turnirju na spodnjih povezavah, kjer vas čakajo ažurne informacije o razporedu tekmovanja, žrebu in rezultatih.

PROGRAM

Ne spreglejte zanimivih tekem in ostalega celotnega zanimivega spremljevalnega programa na spodnji povezavi.

PRIZORIŠČE

Oglejte si tloris in zemljevid prizorišča, da boste vedno vedeli kje se nahajate.

Nakup vstopnic

Najboljše slovenske teniške igralke se bodo v Tenis areni Portorož pomerile za zmago na turnirju WTA Zavarovalnica Sava Portorož.

Vstopnice so na voljo na bencinskih servisih Petrol, vseh Eventimovih prodajnih mestih, spletni strani: Eventim ter na info točki pred Tenis areno v Portorožu na dan dogodka.

Cene vstopnic:
Do polfinala je vstop na prireditev brezplačen.

POLFINALE:
TRIBUNA – prosta izbira sedišč                               10,00 €
VIP SEDIŠČE – prosta izbira sedišč                         30,00 €

FINALE:
TRIBUNA – prosta izbira sedišč                               15,00 €
VIP SEDIŠČE – prosta izbira sedišč                         50,00 €

Otroci do 10. leta imajo brezplačen vstop.

Vsi člani Tenis Slovenije imajo brezplačen vstop na četrtfinale, na vstopnice za polfinale in finale pa ugodnost 50 % popusta. Za člane Tenis Slovenije je nakup vstopnic s popustom možen le na info točki ob predložitvi osebnega dokumenta.

HAT za COVID-19
Vse dni turnirja je zagotovljeno testiranje na prizorišču Tenis Arena Portorož poleg info točke. Otroci do 12. leta starosti PCT pogoja ne potrebujejo.

SPLOŠNI POGOJI ZA ŠPORTNO PRIREDITEV WTA ZAVAROVALNICA SAVA PORTOROŽ

Lokacija tekmovanja

Tenis Arena Portorož – navdušuje s svojo umeščenostjo ob neposredni bližini morja. Razprostira se na kar 35.000 m2 uporabne površine, ki je namenjena tako športnim kot tudi kulturnim in zabavnim dejavnostim. Teniški center razpolaga z 20 tenis igrišči.

Hotel Mirna – se nahaja v bližini osrednje portoroške promenade in ekskluzivne plaže LifeClass. Ponuja teraso z zunanjim bazenom in restavracijo.

WTA EKIPA - Pridruži se!

Pridruži se najboljši ekipi organizatorjev turnirja kot prostovoljec in se nauči najboljših praks in pridobi ogromno neprecenljivega znanja ter izkušenj.

Iščemo tudi Ball Kids! Vsi otroci, ki boste sodelovali kot pobiralci žog, dobite vso potrebno opremo, hrano in pijačo ter zagotovljeno namestitev. Starši boste imeli ves čas turnirja brezplačen ogled tekem.

Postani del WTA ekipe! Pošlji mail!