Turnir serije WTA tudi letos v Ljubljani

Od 9. do 15. septembra bo v Ljubljani potekal že četrti turnir serije WTA Zavarovalnica Sava Ljubljana. Nagradni sklad bo 125 tisoč ameriških dolarjev. Turnir bo v celoti potekal na...
Preberi več

Fredijev memorial – Round robin do 12 let – TK Branik

Maribor, 22.6. - 23.6.2024
Dni
Ur
Min

Najnovejše novice

Aktualne novice iz sveta tenisa

Prijavite se na Tenis Slovenija novice in obveščali vas bomo o pomembnih dogodkih iz sveta tenisa, tako boste prvi izvedeli o aktualnih tekmovanjih, uspešnih rezultatih naših tekmovalk in možnosti za dobro igro tenisa.

Prijavi se na e-novice

O turnirju

V Sloveniji že tretje leto zapored gostimo ženski teniški turnir serije WTA z nagradnim skladom 125.000 dolarjev. Turnir organizira Tenis Slovenija, potekal pa bo od 11. do 17. septembra v Ljubljani. Lokacija je nekaj posebnega, osrednji stadion bo namreč na elitni lokaciji na Trgu republike. Vzporedno bodo tekme potekate tudi v Parku Tivoli.

Na turnirju bodo nastopile igralke, ki so uvrščene v prvo stoterico na lestvici WTA. Seveda pa ne bodo manjkale tudi slovenke, nastopile bodo vse najboljše, vključno s Kajo Juvan, Tamaro Zidanšek, Veroniko Erjavec, Nino Potočnik in Elo Nalo Milić.

Tudi letošnji turnir WTA Zavarovalnica Sava Ljubljana bomo podprli z močno komunikacijsko kampanjo, kjer smo v ospredje postavili naše najboljše teniške igralke in častno ambasadorko turnirja Mimo Jaušovec, ki je najboljša igralka v zgodovini slovenskega tenisa. Mima je prva in do danes tudi edina slovenska teniška igralka, ki je zmagala med posameznicami na turnirjih za Grand Slam. Najboljša je bila na OP Francije. Po njej bo poimenovano tudi osrednje igrišče na Kongresnem trgu.

Tournament Magazine
Informacije turnirja
ORGANIZATORJI
POMEMBNI PODATKI
STIKI ZA MEDIJE
ČASTNI ODBOR
INFO TOČKA

Foto in video galerije

Oglej si najboljše fotografije Sportide in videosnetke, ki te ne pustijo ravnodušnega, in tako spoznaj svet tenisa na malo drugačen način.

Poglej galerije

TEKMOVALKE

Spoznajte vse tekmovalke, ki bodo nastopile na turnirju WTA Zavarovalnica Sava Ljubljana, in njihove dosedanje dosežke.

TEKME

Spremljajte dogajanje na turnirju na spodnjih povezavah, kjer vas čakajo ažurne informacije o razporedu tekmovanja, žrebu in rezultatih.

PROGRAM

Ne spreglejte zanimivih tekem in ostalega celotnega zanimivega spremljevalnega programa na spodnji povezavi.

Nakup vstopnic

Vstopnice so na voljo na bencinskih servisih Petrol, vseh Eventimovih prodajnih mestih, spletni strani: Eventim ter na info točki na Trgu republike v času dogodka.

Cene vstopnic:

      Pon.-pet. Polfinale Finale
TRIBUNA – prosta izbira sedišč 10 € 15 € 20 €
VIP SEDIŠČE – prosta izbira sedišč 30 € 50 € 70 €
SUPER VIP 200 € 200 € 200 €

Ogled tekem v Parku Tivoli je brezplačen.

Lokacija tekmovanja

Turnir bo potekal na dveh lokacijah v Ljubljani:

Trg republike – Arena Mime Jaušovec

Park Tivoli – Tenis Center Tivoli

Uradni hotel turnirja je Austria Trend Hotel Ljubljana. Hotel s štirimi zvezdicami se lahko pohvali z največjimi sobami v Ljubljani in nudi vrhunske hotelske storitve tudi za športnike (fitnes, masaže, prilagojena prehrana ipd.). Hotel se nahaja tik ob severni obvoznici na naslovu Dunajska cesta 154, Ljubljana.

 

WTA EKIPA - Pridruži se!

Pridruži se najboljši ekipi organizatorjev turnirja kot prostovoljec in se nauči najboljših praks in pridobi ogromno neprecenljivega znanja ter izkušenj.

Iščemo tudi Ball Kids! Vsi otroci, ki boste sodelovali kot pobiralci žog, dobite vso potrebno opremo, hrano in pijačo ter zagotovljeno namestitev. Starši boste imeli ves čas turnirja brezplačen ogled tekem.

Postani del WTA ekipe! Pošlji mail!