WTA turnir Zavarovalnica Sava Ljubljana letos v prestolnici

Tenis Slovenija je leta 2021 po 11 letih znova organizirala turnir serije WTA v Sloveniji. Zavarovalnica Sava Portorož je bil na slovenski obali na sporedu tudi lani, letos pa prestižni...
Preberi več

W15 Kranjska Gora Open

Kranjska Gora, 12.6. - 18.6.2023
Dni
Ur
Min

Najnovejše novice

Aktualne novice iz sveta tenisa

Prijavite se na Tenis Slovenija novice in obveščali vas bomo o pomembnih dogodkih iz sveta tenisa, tako boste prvi izvedeli o aktualnih tekomovanjih, uspešnih rezultatih naših tekmovalk in možnosti za dobro igro tenisa.

Prijavi se na e-novice

O turnirju

V Sloveniji ponovno gostimo ženski teniški turnir serije WTA z nagradnim skladom 250.000 dolarjev. Turnir, ki bo v organizaciji Tenis Slovenija, od 11. do 18. septembra potekal v Areni Portorož, bo gostil tudi igralke, ki so uvrščene v prvo stoterico na lestvici WTA.

Nastopile bodo vse najboljše Slovenke, vključno s Kajo Juvan, Tamaro Zidanšek in Andrejo Klepač. Na portoroško igrišče pa bosta stopili tudi letošnja zmagovalka Wimbledona Jelena Ribakina in lanska zmagovalka Rolanda Garrosa Barbora Krejčikova.

Tudi letošnji turnir WTA Zavarovalnica Sava Portorož smo podprli z močno komunikacijsko kampanjo, kjer smo v ospredje postavili naše najboljše teniške igralke, celotno vizualno podobo pa obogatili z besedami, ki odsevajo njihov značaj. Tako smo igralke postavili ob bok besedam kot so spoštovanje, moč, pogum, čast, uspeh, strast in ponos. Ravno to so namreč lastnosti, ki jih delajo najboljše in jim bodo pomagale pri borbi za zmago na turnirju.

Letos pa se je najboljšim domačim igralkam današnjega časa pridružila še častna ambasadorka turnirja Mima Jaušovec, najboljša igralka v zgodovini slovenskega tenisa. Mima je prva in do danes tudi edina slovenska teniška igralka, ki je osvojila odprto prvenstvo Francije ter dosegla zmago med posameznicami na turnirjih za Grand Slam.

Tournament Magazine
Informacije turnirja
ORGANIZATORJI
POMEMBNI PODATKI
STIKI ZA MEDIJE
ČASTNI ODBOR
INFO TOČKA
COVID-19

Foto in video galerije

Oglej si najboljše fotografije Sportide in videosnetke, ki te ne pustijo ravnodušnega, in tako spoznaj svet tenisa na malo drugačen način.

Poglej galerije

TEKMOVALKE

Spoznajte vse tekmovalke, ki bodo nastopile na turnirju WTA Zavarovalnica Sava Portorož, in njihove dosedanje dosežke.

TEKME

Spremljajte dogajanje na turnirju na spodnjih povezavah, kjer vas čakajo ažurne informacije o razporedu tekmovanja, žrebu in rezultatih.

PROGRAM

Ne spreglejte zanimivih tekem in ostalega celotnega zanimivega spremljevalnega programa na spodnji povezavi.

Nakup vstopnic

Vstopnice so na voljo na bencinskih servisih Petrol, vseh Eventimovih prodajnih mestih, spletni strani: Eventim ter na info točki pred Tenis areno v Portorožu na dan dogodka.

Cene vstopnic:
Do četrtfinala je vstop na prireditev brezplačen.

Četrtfinale Polfinale Finale
TRIBUNA – prosta izbira sedišč 5 € 10 € 15 €
VIP SEDIŠČE – prosta izbira sedišč 15 € 30 € 50 €

 

Otroci do 10. leta imajo brezplačen vstop.
Invalidi imajo brezplačen vstop s predložitvijo veljavne invalidske izkaznice.

Vsi člani Tenis Slovenije imajo na vstopnice za četrtfinale, polfinale in finale 50 % popusta. Za člane Tenis Slovenije je nakup vstopnic s popustom možen le na info točki ob predložitvi osebnega dokumenta.

SPLOŠNI POGOJI ZA ŠPORTNO PRIREDITEV WTA ZAVAROVALNICA SAVA PORTOROŽ

Lokacija tekmovanja

Tenis Arena Portorož – navdušuje s svojo umeščenostjo ob neposredni bližini morja. Razprostira se na kar 35.000 m2 uporabne površine, ki je namenjena tako športnim kot tudi kulturnim in zabavnim dejavnostim. Teniški center razpolaga z 20 tenis igrišči.

Hotel Mirna – se nahaja v bližini osrednje portoroške promenade in ekskluzivne plaže LifeClass. Ponuja teraso z zunanjim bazenom in restavracijo.

WTA EKIPA - Pridruži se!

Pridruži se najboljši ekipi organizatorjev turnirja kot prostovoljec in se nauči najboljših praks in pridobi ogromno neprecenljivega znanja ter izkušenj.

Iščemo tudi Ball Kids! Vsi otroci, ki boste sodelovali kot pobiralci žog, dobite vso potrebno opremo, hrano in pijačo ter zagotovljeno namestitev. Starši boste imeli ves čas turnirja brezplačen ogled tekem.

Postani del WTA ekipe! Pošlji mail!