V Portorožu tudi letos turnir WTA

Še drugo leto zapored bo Portorož gostil turnir serije WTA. Turnir Zavarovalnica Sava Portorož bo najverjetneje WTA 250, potekal pa bo od 11. do 18. septembra. Pia Lovric, Tamara Zidansek,...
Preberi več

Petrol – Odprto prvenstvo do 18 let – TK Celje (m)

Celje, 28.5. - 30.5.2022
Dni
Ur
Min

Najnovejše novice

Aktualne novice iz sveta tenisa

Prijavite se na Tenis Slovenija novice in obveščali vas bomo o pomembnih dogodkih iz sveta tenisa, tako boste prvi izvedeli o aktualnih tekomovanjih, uspešnih rezultatih naših tekmovalk in možnosti za dobro igro tenisa.

Prijavi se na e-novice

O turnirju

V letu 2021 je Portorož po enajstih letih znova gostil turnir serije WTA250. Turnir WTA Zavarovalnica Sava Portorož je bil na sporedu od 13. do 19. septembra.

Organizator, Tenis Slovenija, si je želel, da bi na njem nastopile najboljše slovenske igralke, saj imamo tri Slovenke med stoterico, ob tem pa še Jakupovićevo, ki je bila tam nedavno. Ob tem imamo tudi štiri Slovenke med stoterico v igri dvojic. Našim igralkam smo želeli ponuditi domači turnir v prelepem okolju, kar nam je tudi uspelo.

Turnirji serije WTA imajo denarni sklad okoli 250 tisoč ameriških dolarjev, zmagovalka turnirja pa je prejela 280 točk za WTA lestvico. Letos je v programu 25 turnirjev serije WTA 250. Turnir je potekal na trdi podlagi v ŠC Marina Portorož.

Tournament Magazine
Informacije turnirja
ORGANIZATORJI
POMEMBNI PODATKI
STIKI ZA MEDIJE
ČASTNI ODBOR
INFO TOČKA

Foto in video galerije

Oglej si najboljše fotografije Sportide in videosnetke, ki te ne pustijo ravnodušnega, in tako spoznaj svet tenisa na malo drugačen način.

Poglej galerije

TEKMOVALKE

Spoznajte vse tekmovalke, ki bodo nastopile na turnirju WTA Zavarovalnica Sava Portorož, in njihove dosedanje dosežke.

TEKME

Spremljajte dogajanje na turnirju na spodnjih povezavah, kjer vas čakajo ažurne informacije o razporedu tekmovanja, žrebu in rezultatih.

PROGRAM

Ne spreglejte zanimivih tekem in ostalega celotnega zanimivega spremljevalnega programa na spodnji povezavi.

Nakup vstopnic

Najboljše slovenske teniške igralke se bodo v Tenis areni Portorož pomerile za zmago na turnirju WTA Zavarovalnica Sava Portorož.

Vstopnice so na voljo na bencinskih servisih Petrol, vseh Eventimovih prodajnih mestih, spletni strani: Eventim ter na info točki pred Tenis areno v Portorožu na dan dogodka.

Cene vstopnic:
Do polfinala je vstop na prireditev brezplačen.

POLFINALE:
TRIBUNA – prosta izbira sedišč                               10,00 €
VIP SEDIŠČE – prosta izbira sedišč                         30,00 €

FINALE:
TRIBUNA – prosta izbira sedišč                               15,00 €
VIP SEDIŠČE – prosta izbira sedišč                         50,00 €

Otroci do 10. leta imajo brezplačen vstop.

Vsi člani Tenis Slovenije imajo brezplačen vstop na četrtfinale, na vstopnice za polfinale in finale pa ugodnost 50 % popusta. Za člane Tenis Slovenije je nakup vstopnic s popustom možen le na info točki ob predložitvi osebnega dokumenta.

HAT za COVID-19
Vse dni turnirja je zagotovljeno testiranje na prizorišču Tenis Arena Portorož poleg info točke. Otroci do 12. leta starosti PCT pogoja ne potrebujejo.

SPLOŠNI POGOJI ZA ŠPORTNO PRIREDITEV WTA ZAVAROVALNICA SAVA PORTOROŽ

Lokacija tekmovanja

Tenis Arena Portorož – navdušuje s svojo umeščenostjo ob neposredni bližini morja. Razprostira se na kar 35.000 m2 uporabne površine, ki je namenjena tako športnim kot tudi kulturnim in zabavnim dejavnostim. Teniški center razpolaga z 20 tenis igrišči.

Hotel Mirna – se nahaja v bližini osrednje portoroške promenade in ekskluzivne plaže LifeClass. Ponuja teraso z zunanjim bazenom in restavracijo.

WTA EKIPA- Pridruži se!

Pridruži se najboljši ekipi organizatorjev turnirja kot prostovoljec in se nauči najboljših praks in pridobi ogromno neprecenljivega znanja ter izkušenj.

Postani del WTA ekipe! Pošlji mail!