Home » Igrajmo tenis!

Igrajmo tenis!

Tenis Slovenija in Petrol vas vabita na najbolj množičen dogodek za najmlajše, Igrajmo tenis! Potekal bo v soboto, 1. junija, v Športnem centru Millenium v ljubljanskem BTC-ju. Vse registrirane tekmovalce na tekmovanje prijavi klub prek portala Qualitas. Na dogodku pa lahko nastopijo tudi neregistrirani tekmovalci, ki se na turnir prijavijo prek spletne platforme ClubSpark. Rok za prijavo se izteče v četrtek, 30. maja ob 23.59. uri.

Podrobneje o projektu

Igrajmo tenis! je največji teniški turnir, kjer bodo tekmovali otroci iz vseh slovenskih klubov, stari od 8 do 11 let. Vzporedno s turnirjem bo potekala tudi Teniška olimpijada in Ball boys boot camp. Pripravljen je tudi pester spremljevalni program z nagradnimi igrami sponzorjev in partnerjev Tenis Slovenije. Na prizorišče ste tako vabljeni tudi starši, prijatelji in ostali spremljevalci mladih teniških navdušencev.

 

ODPRTO PRVENSTVO OD 8 DO 11 LET

Kategorija Starost Sistem igranja Igralna žoga
MINI TENIS do 9 let (2015 in mlajši) na čas rdeča
MIDI TENIS do 10 let (2014 in mlajši) na čas oranžna
TENIS DO 10 LET do 10 let (2014 in mlajši) na izpadanje s tolažilnim delom turnirja zelena
TENIS DO 11 LET do 11 let (2013 in mlajši) na izpadanje s tolažilnim delom turnirja rumena

 

TENIŠKA OLIMPIJADA

Teniška olimpijada se vrača v obliki, kot jo že poznate! Dogodek je namenjen vsem otrokom, ki se želijo v tenisu zabavati, vendar se z njim še spoznavajo. Klubi, prijavite svojo ekipo igralcev na obilico zabavnih in poučnih teniških igric!

BALL BOYS BOOT CAMP

Ball boys oz. pobiralci/-ke žogic so otroci, ki s teniškimi žogicami oskrbujejo igralce na teniških turnirjih. Boot camp temelji na predstavitvi vloge in nalog ball boys ekipe, sledi pa ji preizkus vloge v praksi ter zabava.

Najnovejše novice projekta