Home » Športno poslovna konferenca Šport spreminja svet in volilna skupščina Tennis Europe

Športno poslovna konferenca Šport spreminja svet in volilna skupščina Tennis Europe

Video posnetke celotne konference si lahko ogledate na našem YouTube kanalu.

YouTube

ŠPORT SPREMINJA SVET

FOR ENGLISH, PLEASE CLICK HERE

ČETRTEK, 21. MAREC 2024, AVDITORIJ PORTOROŽ

Mednarodna športno poslovna konferenca je namenjena vsem, ki bi želeli svoje vedenje in znanje nadgraditi na področju športnega gospodarstva, hkrati pa izkusiti sproščene pogovore športnih zvezdnikov mednarodnega kova. Na konferenci bomo izpostavili teme kot so razvoj svetovnega športnega trga, rast športne industrije, investicij in integracije, oblikovanje prihodnosti športa skozi prilagajanje in inovacije mlajših generacij ter iz sociološkega vidika izpostavili in vzpodbudili razpravo kako šport in športne aktivnosti vplivajo na produktivnost v družbi ter posledično na motivacijo in učenje v vseh generacijah in družbenih skupinah. Dotaknili se bomo tudi trajnosti v športu ter izzvali razpravo, kako še močneje povezati področje športa z gospodarstvom za skupne oziroma vzajemne dolgoročne učinke.

Pričakujemo, da se bo konference, poleg 150 delegatov Tennis Europe konference (predsedniki in direktorji evropskih teniških zvez), udeležilo okoli 250 gostov, ki ne prihajajo samo iz sveta športa temveč so predvsem pomembni gospodarstveniki, generalni in izvršni direktorji mednarodnih podjetij. Poskrbeli bomo za izjemne goste in govorce s sveta športa, gospodarstva in politike. Po končanem uradnem delu nas čaka sproščeno druženje in zabava v Alayi.

PROGRAM
PRIJAVA
VOLILNA SKUPŠČINA TENNIS EUROPE

Šport spreminja svet

Na spodnji povezavi najdete opis in podrobni program konference.

Volilna skupščina Tennis Europe

Potekala bo 22. in 23. marca 2024 v Hotelu Kempinski v Portorožu. Prvi dan skupščine je namenjen izobraževanju in razpravi, drugi dan pa so na sporedu volitve, kjer prisotni predstavniki evropskih teniških zvez volijo novega predsednika in 8 članov upravnega odbora. Volilne skupščine se bo udeležilo okoli 50 predsednikov in 50 direktorjev evropskih teniških zvez.

Zagotovite si svojo vstopnico ceneje

Prijavite se na konferenco Šport spreminja svet zdaj in si zagotovite ugodnejšo vstopnico.

Prijava