Obvestilo o novem roku plačevanja prijavnin na turnirjih Tenis Slovenije

V želji po izboljšanju delovanja Tenis Slovenije (TS) na vseh ravneh smo na zadnji seji Tekmovalno registracijske komisije sprejeli nove smernice glede plačil prijavnin, ki bodo stopile v veljavo s pričetkom novega leta.

 

Od 1. septembra 2023 smo v pisarni TS zavzeto delali na izboljšanju sistema za spletno plačevanje in odpravili vse dosedanje tehnične težave. Morebitni vzroki za neuspešno izvedbo plačila so le še v primerih ko tekmovalec za plačilo prijavnine uporablja dva ali več profilov, ne pozna svoje osebne šifre in zato ne more uspešno izvesti prijave ali če je bremenitev kartice neuspešna oziroma tekmovalec ni član TS.

V skladu s temi izboljšavami bomo od 1. januarja 2024 dalje omogočili plačevanje prijavnin do zaključka prijav na turnirje TS. Hkrati bomo do 1. marca 2024 na voljo tudi dan po zaključku prijav od 8 do 16. ure, kjer vam bomo nudili pomoč in tekmovalca s plačano prijavnino umestili v turnir.

U12, U14, U16, U18 in člani:

Z začetkom leta 2024 bomo za navedene kategorije izenačili rok plačila prijavnin s prijavnim rokom na turnir. Skrajni rok za plačilo prijavnine bo enak roku za prijave prek sistema Qualitas – zadnji torek pred začetkom tekmovanja do 23:59 ure. Tekmovalci, ki ne bodo imeli pravočasno poravnane prijavnine, ne bodo uvrščeni v žreb turnirja.

V primeru morebitnih težav pri plačilih, bo Katarina (katarina.obranovic@tenis-slovenija.si, 051/271-241) na voljo še naslednji dan po zaključku prijav, t. j. v sredo od 8. do 16. ure.

V primeru pozne prijave ostaja postopek nespremenjen. Tekmovalec mora stopiti v stik z vrhovnim sodnikom, ki mu bo omogočil takojšnje plačilo in s tem pozno prijavo. Plačilo mora biti poravnano do prvega žreba turnirja.

8-11 let:

S 1. januarjem 2024 bodo prijave še naprej potekale prek sistema Qualitas, pri čemer bo rok za plačila prijavnin odprt do zadnjega četrtka pred turnirjem, in sicer do 23:59 ure. V primeru morebitnih težav pri plačilih vam bo Katarina na voljo tudi še naslednji dan, t. j. v petek od 8. do 16. ure.

V kolikor plačilo do navedenega roka ne bo izveden, bo imel tekmovalec možnost predati osebne podatke – ime, priimek, e-pošta, telefon sodniku na dan tekmovanja. Pisarna TS bo nato poskrbela za plačilo prijavnine naknadno, po zaključku tekmovanja.

Za možnosti sodelovanja na turnirju 8-11 let bo moral biti tekmovalec član TS. V nasprotnem primeru ga klub ne bo mogel prijaviti na turnir, kakor tudi ne vrhovni sodnik v primeru pozne prijave.

Regijski satelit:

V kategorijah Regijskega satelita za starostne skupine do 12, do 14 in do 18 let bodo prijave po novem potekale prek sistema Qualitas. Razlog je registracija tekmovalcev v sistem »OKS registrirani športniki«, za kar je zakonski pogoj članstvo pri TS. Prijave bodo odprte do zadnjega četrtka pred tekmovanjem do 23:59 ure. Tekmovalec bo lahko prišel na turnir tudi neprijavljen, kar bo sodnik upošteval kot pozno prijavo in ga v primeru članstva pri TS prijavil na turnir. Plačilo prijavnine bo z gotovino na kraju dogodka.

V kategorijah mini, midi, maxi bodo prijave odprte do zadnjega četrtka pred tekmovanjem do 23:59 ure. Teniški klubi bodo poslali seznam prijav organizatorju dogodka, pri čemer se bo plačilo prijavnine izvedlo z gotovino na licu mesta. V navedenih kategorijah tekmovalec ni dolžan biti član TS.

 

  U12, U14, U16, U18 in člani 8 – 11 Regijski Satelit
Prijava na turnir Rok Zadnji torek do 23.59 Zadnji četrtek do 23.59 Zadnji četrtek do 23.59
Način Qualitas Qualitas Qualitas (U12, U14, U18)
Klub pošlje seznam organizatorju (mini, midi, maxi)
Plačilo prijavnine Rok Zadnji torek do 23.59 Zadnji četrtek do 23.59 Na kraju dogodka z gotovino
Način ClubSpark ClubSpark

 

Zahvaljujemo se za dosedanjo potrpežljivost in sodelovanje. Prepričani smo, da bomo s skupnimi močmi uspeli uskladiti in najti najboljši način za vse deležnike.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.