Home » Trenerji

Vabljeni na 27. trenersko konferenco

Kotizacija: • člani trenerske organizacije TS: 80,00 € • nečlani trenerske organizacije TS: 150,00 € Rok prijav se izteče v sredo, 23. novembra 2022, ob 23.59 uri. Program konference Predstavitev...
Preberi več

O trenerjih

Dolžnost teniškega trenerja je predstavljati dobrega državljana in s svojim delom biti zgled svojim učencem, okolici in teniški skupnosti nasploh.

Od vseh naših članov pričakujemo, da bodo vzdrževali visoko raven moralne integritete in bodo sledili najvišjim idealom našega poklica. Da bi upravičili namen in izpolnili cilje naše organizacije, le-ta zahteva dosledno spoštovanje kodeksa etike.

organi
Vodstvo
OBVESTILA O KONFERENCAH
Usposabljanja

Postani teniški trener

Pridruži se najboljši ekipi teniških trenerjev in pridobi neprecenljiva znanja in izkušnje na področju poučevanja tenisa.

Kontaktirajte nas

Kodeks trenerske etike

  1. Teniški trener mora biti pravičen, pošten in športnega vedenja na vsakem koraku, obnašati se mora častno – primerno svojemu poklicu, tako na igrišču kot zunaj njega in drugim dajati vzgled z najvišjimi standardi moralne drže.
  2. Natančno mora izpolnjevati finančne in druge obveznosti ter spoštovati dogovore.
  3. Prizadeval naj bi si dosego vedno višjih poklicnih ciljev z neprestanim spremljanjem izobraževalnih akcij, seminarjev in kongresov.
Preberi več