Home » Teniško aktivni!

Teniško aktivni!

S projektom Teniško aktivni! želimo povečati popularnost tenisa z aktualnimi in raznovrstnimi temami, ljubiteljem tenisa pa pomagati pri pridobivanju novega znanja s pomočjo najboljših in najbolj kredibilnih ljudi, ki delujejo v slovenskem tenisu.

Podrobneje o projektu

Projekt Teniško aktivni! je razdeljen v dva dela. Prvi sklop zajema teniške vaje, ki jih so s pomočjo rekreativnih igralcev predstavljajo slovenski trenerji in trenerke, drugi pa zanimive pogovore s slovenskimi igralkami in igralci, trenerji in ostalimi ljubitelji in deležniki naše prelepe igre. Pogovore vodi Anže Bašelj, ki s pravimi vprašanji poskrbi, da bodo le ti aktualni in zanimivi, tako da ste na tekočem z dogajanjem v svetovnem tenisu. Skrivnosti tenisa bomo spoznavali s pomočjo naših trenerjev, v prvih druženjih se bomo osredotočili predvsem na rekreativne igralce in igralke in njihove težave oziroma pomanjkljivosti. Ob tem bodo naši vaditelji predstavili tudi teniški klub v katerem delujejo in njihove dejavnosti.

S projektom želimo povečati popularnost tenisa, ljubiteljem in ljubiteljicam tenisa pa želimo pomagati pri pridobivanju novega znanja s pomočjo najboljših in najbolj kredibilnih ljudi, ki delujejo v slovenskem tenisu.

Pogovori in teniške vaje so objavljeni vsak teden na našem Facebook profilu.

Vabljeni, da tudi sami pošljete vaše ideje in pripombe, skupaj lahko napredujemo in ustvarjamo boljši teniški jutri.

Najnovejše novice projekta