Zavarovalnica Triglav masters turnirji tudi letos v Kopru

Poletje se je poslovilo, prišla je jesen, teniško dogajanje pa se bo počasi preselilo v notranjost. Za slovo od poletja Tenis Slovenija tradicionalno organizira zaključne masterse sezone Zavarovalnica Triglav Masters. Tudi letos bodo od 3. do 8. oktobra potekali v Kopru.

 

V Kopru se bodo oktobra predstavili najboljši slovenski igralci in igralke v vseh kategorijah.  Dvoboji se bodo ves naslednji teden odvijali na zunanjih peščenih igriščih Športno-rekreacijskega centra Bonifika. Teniški živžav pa se prične že ta konec tedna s tradicionalnim turnirjem za naše najmlajše v kategorijah od 8-11 let.

“Tenis Slovenija se na mnogih področjih trudi z dvigovanjem kakovosti turnirjev, tako iz organizacijskega in tekmovalnega vidika kot tudi s strani gledalcev. Letos bo tako potekal prenos tekem v živo na vseh štirih igriščih. Ogled bo možen na spletni strani Tenis Slovenije.Tekmovalci se bodo poleg prestižnih naslovov potegovali tudi za denarne nagrade in sicer bo prvo mesto v kategorijah do 14, 16 in 18 let nagrajeno s 500 evri, drugouvrščeni pa bodo prejeli 250 namenskih sredstev. Mastersi se odvijajo tudi v članski kategoriji, kjer je skupni nagradni sklad kar 2000 evrov. Na tem mestu se v imenu Tenis Slovenije zahvaljujem Zavarovalnici Triglav, po katerih se zaključni turnirji tudi imenujejo, saj je iz leta v leto predana spodbujanju športa in nadarjenih mladih igralcev, zato ponosno podpira to prestižno teniško tekmovanje,” je dejala Katarina Obranovic O’Dell, vodja nacionalnega programa & ITF WTN / COO.