Zavarovalnica Triglav Ekipna Seniors liga 2024

Po dveh organiziranih sezonah Ekipne Seniors lige je na podlagi vseh pridobljenih izkušenj prišel čas za nadgradnjo tega priljubljenega in družabnega ekipnega rekreativnega tekmovanja – vse na enem mestu in v enem vikendu.

Zavarovalnica Triglav Ekipna Seniors liga bo potekala od petka, 10. do nedelje, 12. maja 2024 na igriščih ŠRC Bonifika v Kopru. Ligaško tekmovanje bo letos še bolj organizirano s prisotnostjo vrhovnega sodnika in nepozabno sobotno večerno zabavo. Vse prijavljene ekipe, v vseh kategorijah, bodo na enem mestu in v enem vikendu odigrale vse tekme.

Svojo ekipo lahko prijavite v moški in ženski konkurenci v naslednjih starostnih kategorijah: 30 let in več, 40 let in več, 50 let in več, 60 let in več ter 70 let in več. Ekipa v moški kategoriji lahko prijavi od 4 do največ 8 tekmovalcev, v ženski kategoriji pa od 3 do največ 6 tekmovalk.

Prijavo lahko enostavno opravite z izpolnitvijo spletnega obrazcado nedelje, 14. aprila 2024.

Vse podrobnosti o sistemu tekmovanja, načinu igranja in prijavi na tekmovanje ter prijavnine najdete v pripetem razpisu in pravilniku ekipnega seniors ligaškega tekmovanja ali na spletni strani Tenis Slovenija. Za dodatne informacije pa vam z veseljem ostajamo na voljo.

ESL – Pravilnik 

ESL – Razpis