Z nami bo tudi srebrna olimpijska Sara Isaković

V četrtek 21. marca bo Tenis Slovenija organizirala športno-poslovno konferenco ŠPORT SPREMINJA SVET. Potekala bo v Avditoriju Portorož, ena od glavnih govornic pa bo nekdanja plavalka Sara Isaković, sicer velika ljubiteljica tenisa.

 

“Moja naloga je, da predstavim nekaj skrivnosti, kaj vse potrebujemo v življenju, da pridemo do vrhunskih dosežkov. Govorila bom o tem, kako lahko možgani in psihična odpornost pripomoreta k uspehu, ki si ga želimo. Delila bom svojo osebno zgodbo, tako da komaj čakam, da stopim na oder,” je sporočila Isakovićeva, ki je leta 2008 v Pekingu postala prva slovenska plavalka z olimpijsko kolajno. Na olimpijskih igrah je nastopila trikrat.

Sara je performance psihologinja, ki je diplomirala na univerzi Berkley iz psihologije (poudarek na nevropsihologiji), nato je je v San Diegu (National University) z odliko opravila še magisterij iz psihologije uspešnosti.

Udeleženci bodo lahko prisluhnili tudi nekdanjemu predsedniku Slovenije, Borutu Pahorju, predsedniku Mednarodne teniške zveze, Davidu Haggertyju, predsedniku Afriške teniške zveze, Jean-Claudu Talonu, Herwigu Straki iz ATP, priznani znanstvenici dr. Lučki Kajfež Bogataj, hokejskemu trenerju Matjažu Kopitarju, glavnemu izvršnemu direktorju BTCja in članu upravnega odbora Tenis Slovenije, Damjanu Kralju, lastniku podjetja Duol, Dušanu Olaju, nekdanjemu košarkarju Radoslavu Nesteroviću, ter nekdanjima teniškima igralcema, Katarini Srebotnik in Aljažu Bedenetu. Prisotna bo tudi nekdanja številka 1 svetovnega tenisa Srbkinja Jelena Janković.

Za obisk športno-poslovne konference so še vedno na voljo prosta mesta.

Ne zamudite te priložnosti in se povežete z vodilnimi svetovnimi strokovnjaki, delite ideje in se navdihnete za prihodnost športa. Za več informacij o programu in prijavi obiščite uradno spletno stran dogodka.

 

Naj šport resnično spremeni svet – pridružite se nam na konferenci “ŠPORT SPREMINJA SVET”!