Vabilo | Mednarodna športno poslovna konferenca Šport spreminja svet | 21. marec 2024 | Portorož

Vabimo vas, da se nam pridružite na mednarodni športno poslovni konferenci z naslovom Šport spreminja svet, v četrtek, 21. marca, v Avditoriju Portorož. Med drugimi bodo prisotni David Haggerty, Katarina Srebotnik, Iva Majoli, Rašo Nesterović, Saša Dončić in Aljaž Bedene. Po zaključku konference bo sledila zabava v Alayi.

Vse podrobnosti o konferenci, natančen program ter postopek prijave so na voljo na uradni spletni strani dogodka. Število razpoložljivih mest je omejeno, zato vas vabimo, da si čim prej zagotovite svojo vstopnico v predprodaji in si tako zagotovite udeležbo na tem izjemnem dogodku.

Mednarodna športno-poslovna konferenca je namenjena vsem, ki želite nadgraditi svoje znanje na področju športnega gospodarstva, hkrati pa izkusiti sproščene pogovore športnih zvezdnikov mednarodnega kova. Nekdanja zmagovalka OP Francije v tenisu Iva Majoli bo govorila o razvijajočem svetovnem športnem trgu, dr. Miha Mlakar bo osvetlil vpliv znanosti na šport, v pogovoru o slovenskih inovacijah in dosežkih na področju športa pa bo sodeloval Aljaž Bedene. V sodobnem svetu je zelo pomemben tudi trajnosti razvoj, o vplivu športa na okolje bo spregovorila dr. Lučka Kajfež Bogataj, ki se je bo v pogovoru pridružil tudi predsednik Mednarodne teniške zveze David Haggerty. Svojega predstavnika na konferenci bo imela tudi Fundacija Novaka Đokovića, ki bo z nekaterimi slovenskimi vrhunskimi športniki, kot so Katarina Srebotnik in Rašo Nesterović sodeloval v pogovoru o vplivu zdravega načina življenja in uma na športne rezultate. Tenis Slovenija bo v sklopu konference organizirala tudi zaključno prireditev Tenisač leta. Kot vrhunec konference vas bomo navdušili s navdihujočimi mislimi in življenjsko zgodbo odličnega športnika. Zvečer pa se bomo prepustili sproščenemu druženju in navezovanju novih stikov v Alayi.

Na konferenco se prijavite tukaj.

Se vidimo v Portorožu.

Vabilo

Program