VABILO – BTC Vina Koper Seniors turnir mešanih dvojic

Spoštovani ljubitelji tenisa, vabljeni na družabni teniški dogodek BTC Vina Koper Seniors turnir mešanih dvojic, ki ga v sodelovanju z družbo BTC City in podjetjem Vina Koper organizira Tenis Slovenija. Turnir bo potekal v soboto, 27. januarja 2024, v ŠC Millenium, BTC Ljubljana.

Na turnirju bomo prijetno in športno vzdušje pripravili s kulinaričnimi dobrotami in ekskluzivnimi darili, ki jih bodo igralke in igralci prejeli ob prihodu na turnir. Družabni teniški turnir bo potekal v stalnih mešanih dvojicah v treh kategorijah, in sicer: do 50 let, do 60 let in nad 60 let. Način igranja bo prilagojen številu prijavljenih parov v posamezno kategorijo. Vsaka prijavljena dvojica bo odigrala najmanj dve tekmi.

Prijavo na turnir lahko enostavno opravite z izpolnitvijo spletnega obrazca, ki je dostopen prek te povezave. Prijavnina za udeležbo na turnirju znaša 25 evrov na osebo in vključuje udeležbo na tekmovanju, razvajanje s kulinaričnimi dobrotami in degustacijo penine Vina Koper. Prijave so na voljo do torka, 23. januarja, do 23.59 ure.

Vse podrobnosti najdete v pripetem vabilu. Za dodatne informacije pa vam z veseljem ostajamo na voljo.