V Zavarovalnica Triglav Ekipni Seniors ligi v Kopru nastopilo več kot 100 igralcev in igralk

Pretekli konec tedna je v Kopru potekala Zavarovalnica Triglav Ekipna Seniors liga. Ligaško tekmovanje je bilo letos organizirano s prisotnostjo vrhovnega sodnika in sobotno večerno zabavo. Vse tekme so bile odigrane v enem koncu tedna.

V moški konkurenci je bilo prijavljenih 12 ekip, skupno je nastopilo 54 tekmovalcev. V ženski je bilo prav tako 12 ekip, tekmovalk pa je bilo 5 več. Ekipna Seniors liga je po mojem mnenju odličen način povezovanja rekreativnih senior teniških igralcev in igralk iz vse Slovenije. Tudi letos se je organizator Tenis Slovenija izkazal, poskrbel za tekme na vrhunski ravni, pri tem pa ni pozabil na druženje in zabavo, ki je za našo kategorijo, roko na srce, pomemben dejavnik za udeležbo,” je bila po zanimivem koncu tedna zadovoljna Maša Koglot iz ekipe MAKE. Navdušenja niso skrivali tudi tekmovalci: Na vabilo Tenis Slovenije smo se člani športno-kulturnega društva AAB Litije, Obale itd. z veseljem udeležili v Sloveniji najvišje rangiranega turnirja za seniorje in bili prijetno presenečeni. Starejši smo se med mladimi odlično počutili, odigrali in ogledali smo si dobre teniške dvoboje večih kategorij. Pohvalimo lahko organizacijo celotnega dogodka, primerno izbranih urejenih igrišč, vodenja dogodka in zelo prijaznih organizatorjev. Prehrana tekmovalcev na dogodku je bila skrbna in pohvale vredna. Naslednjič se bomo starejši z veseljem udeležili takšnega dogodka, morda v še večjem številu z udeležbo igralcev 60+ in 70+. Poleg organizatorjev Luke, Ive, Tee in Anje pričakujemo snidenje tudi z “žar legendo” Draganom”. Med upokojenci bomo spodbudili in priključili še druge pokrajine, ki so bile tokrat pogrešane. Kulturni ogled znamenite vinske kleti Vina Koper in pogostitev nam je ostala v srcu, darila in medalje pa imamo skrbno shranjene,” je rekel Anton Pivk.

Luka Zalaznik, predsednik Seniors organizacije zadovoljen s projektom povzame: »Za nami je čudoviti podaljšani vikend prijetnega druženja in spremljanja napetih teniških tekem. Vse prijavljene igralke in igralci v vseh starostnih kategorijah so se s svojimi ekipami srečale na enotnem prizorišču v Kopru. Gostitelji, Ervin Hafner, Aleksandar Živin in Aleš Frančeškin iz TK Koper, so nas sprejeli z odprtimi rokami in nam za izvedbo dogodka nudili optimalne pogoje. Poleg tega nas je ves čas vikenda spremljalo lepo, sončno vreme. Vse to pa smo zaokrožili s prijetnim zabavnim večerom v restavraciji Kogo, kjer so nas pogostili tudi s strani Vina Koper. Vsem igralkam in igralcem se zahvaljujem za prijave in udeležbo na dogodku. Posebne zahvale pa bi namenil Draganu Ragužu, ki nas je preko vikenda razvajal s kulinaričnimi dobrotami in ekipi Tenis Slovenije, Anji Regent, Ivi Sodnik in Tei Starc, za predano delo pri pripravi in izvedbi dogodka. S tem načinom izvedbe Ekipne Seniors lige, vse ekipe v enotnem času in na enotnem mestu, si želimo nadelavati tudi v prihodnje, zato upamo, da bo naslednje leto prisotnih še več ekip v vseh starostnih kategorijah.

Posebna zahvala gre tudi sponzorjem Ekipne Seniors lige – Big Bang je prispeval glavno nagrado, in sicer mobilni telefon Samsung Galaxy A24, Telemach, s sloganom Vedno v igri je za nagrado prispeval pametno uro,  Zavarovalnica Triglav je kot nosilec imena lige prispevala majice za vse tekmovalce in bogate nagrade za najboljše ekipe, Hiša Putr pa je prav tako poskrbela za majice za tekmovalce.

Nekatere utrinke iz dogodka lahko najdete tukaj.

Zmagovalci Zavarovalnica Triglav Ekipna Seniors liga

 

Moški:

  • 30+: Cokan TA (Benjamin Beliš, Tjaš Ramšak, Borut Hribernik, Dejan Cokan, Aleš Cverlin, Luka Lakner, Matjaž Grosman, Jure Čeh)
  • 40+: Odpisani (David Otopal, Klemen Kadivnik, Žiga Zvonar, Simon Gradišar, Ivo Bubnjič, Robert Lazič, Denis Uranič, Aleš Černivec)
  • 60+: Kuna (Miloš Kunavar, Ivo Beliš, Miran Stefanovič, Tomaž Leben)
  • 70+: AAB Anton (Andrija Petrovič, Anton Pivk)

 

Ženske:

  • 30+: GFTA 30+(Ivona Jaklič, Tjaša Guzej, Barbara Volk)
  • 40+: Carice (Vesna Belič, Karmen Kristan, Mateja Župan Brezovnik, Mojca Župan Macedoni, Tinka Frelih)
  • 50+: Skokice (Branka Tome, Dalija Zupan, Irena Koželj, Slavka Srebrnjak, Tina Rovšek, Ksenija Filipič Jeras)
  • 60+: Lobice (Olga Vrhovec, Milena Dolčič, Darja Korelc, Nada Nastran)
  • 70+: AAB 2 (Dagmar Komar, Marta Kobal, Slava Vrhovec)

SENIORS LEAGUE KOPER 2024