U8-11: Pester vikend na TK Luka Koper za najmlajše

Čez vikend so se na igriščih TK Luka Koper pomerili najmlajši teniški igralci in igralke in nizali zmage.

U8-11

Na igriščih TK Luka Koper so se pomerili najmlajši igralci in igralke na že 17. tradicionalnem Luka Koper Junior Open. Igralo je 120 otrok, podeljevali so pokale in praktične nagrade za najboljše.

Pri deklicah do 10 let je največ pokazala Teodora Manojlović (ZKLUB), pri dečkih pa Val Šketako (ASLIT), ki je zmago slavil tudi pri dečkih do 11. leta.

Na round robin v mini tenisu  so dečki igrali v treh skupinah, v skupini A je največ zmag zabeležil Gašper Grabnar (ASLIT),  v skupini B je največ pokazal Tian Žmak (PULA), v skupini C pa je dve zmagi zabeležil Elijah Lampič (KLIF). Pri dečkih je v finalnem delu od vseh največ pokazal Tian Žmak (PULA). Tudi deklice so se pomerile znotraj 3 skupin.

Lana Remištar (KLIF) je znotraj skupine A dosegla dve zmagi, tri zmage je znotraj skupine B zabeležila Alisa Dalin (BR-MB) in v skupini C je dve zmagi nanizala Uma Erste (BR-MB). Na koncu je izmed vseh največ pokazala Lana Remištar.

V midi tenisu je tekmovalo 11 dečkov, največ zmag znotraj skupin so nanizali Loren Šegota (PULA), Anže Žabjek (TK-AB) in Teo Marinović (CTA). V zaključnem delu je največ pokazal slednji. Pomerile so se tudi deklice. Varis Cokan (CTA), Lija Dolenc (TR-KR) in Ema Ozmec (ŽTKMB) so dosegle po 3 zmage znotraj svoje skupine. V skupini B pa so kar deklice uspele zabeležiti po dve zmagi in to so Lana Remištar (KLIF), Mila Mlica Djurić (LUKAKP) in Taja Žižek (ŽTKMB). V finalnem delu je bila najuspešnejša domačinka Veronika Babič (LUKAKP).

Vsi rezultati

GALERIJA