U8-11: Najmlajši so ponovno vihteli loparje

Najmlajši so ponovno vihteli loparje in nizali zmage na odprtem prvenstvu na Otočcu. 

Najmlajši igrali na OP Otočec. (Foto: Vid Ponikvar / Sportida)

Na odprtem prvenstvu na TK Krka Otočec so se pomerili najmlajši. Prvenstvo je potekalo čez vikend in najmlajši so se pomerili v različnih kategorijah in nizali zmage. Round robin so igrali mini in midi deklice in dečki. Midi deklice so se pomerile v 3 skupinah, Varis Cokan, Lana Remištar in Stela Juvančič so dosegle vse po 3 zmage. Pri dečki pa so največ zmag zabeležili Teo Marinović, Jure Hribar in Anže Hribar. Prav tako so igrali midi tenis, kjer sta pri deklicah največ pokazali Varis Cokan in Isabela Škoflek, pri dečkih pa Lan Stanojević in Tine Čeh.

Deklice so odigrale še round robin mini, v dveh skupinah. Največ zmag sta nanizali Lana Remištar in Ula Pekolj. Pri dečkih so pri round robinu mini največ pokazal Tine Čeh, Gašper Grabnar in Anže Hribar. V mini tenisu so se pomerile samo deklice. Najuspešnejši sta bili Lana Remištar in Eva Dežman.

Pri dečkih do 10. leta je bil najuspešnejši Val Šketako, pri deklicah pa Varvara Kotovska. Igralci in igralke do 11. leta starosti so prav tako nizali zmage, največ pa sta pokazala Črt Košar pri dečkih in Zara Čamdžić pri deklicah.

VSI REZULTATI