U8-11: Najmlajši prikazali dober tenis čez vikend v Trzinu

Najmlajši so vihteli loparje in tekmovali na odprtem prvenstvu v Trzinu. Pomerili so se v različnih kategorijah ter prikazali dober tenis skozi celoten vikend. 

Najmlajši prikazali dober tenis čez vikend.

Pri dečki sta dve skupini tekmovali v round robin mini. Tam sta največ zmag dosegla Kevin Baier (BR-MB) in Anže Hribar (MAJA). V kategoriji round robin midi so Benjamin Peroša (LUKAKP), Jure Hribar (MAJA) in Jan Zevnik (ASLIT) bili prvi v svojih skupinah. Pri midi kategoriji je največ pokazal Benjamin Peroša (LUKAKP). V finalni obračun pa se je uspelo prebiti tudi Juretu Hribarju (MAJA). Pri dečkih do 10. leta starosti je zmago slavil Benjamin Peroša (LUKAKP). Dobro igro so prikazali tudi Jan Zevnik (ASLIT), Jure Hribar (MAJA) in Enej Smole (ŠPORN). Gašper Zorčič (KRŠKO) je bil najboljši do 11. leta starosti pri dečkih. V celem vikendu je zabeležil 4 zmage.

Pri deklicah sta največ pokazali Ajda Lovšin (MAJA), ki je zabeležila 3 zmage čez vikend in Mila Može (MAJA), ki je zabeležila 2 zmagi, v round robin midi tekmovanju. V glavnem turnirju je bila najboljša Ajda Lovšin (MAJA), ki je premagala Milo Može (MAJA). Pri deklicah do 10. leta smo lahko spremljali round robin tekmovanje. Tri zmage je dosegla Ajda Lovšin (MAJA)Naja Arsič (LUKAKP) pa je slavila pri deklicah do 11. leta starosti. V zadnjem obračunu vikenda je bila boljša od Zare Čamdžič (TOPTEN).

Vsi rezultati na linku

FOTOGALERIJA