U16: Državna prvaka sta Mark Bečirovič Novak in Beti Butina Jazbec

Državna prvaka do 16 let sta Mark Bečirovič Novak in Beti Butina Jazbec. V dvojicah so slavili Pečovnik in Semenič ter Šifkovič in Yaneva. 

Državna prvaka Mark Bečirovič Novak in Beti Butina Jazbec. Ter podprvaka Liam Lugarič Kotnik in Eva Šifkovič.

Državna prvaka do 16 let sta Beti Butina Jazbec in Mark Bečirovič Novak. Na državnem prvenstvu do 16. let, ki je potekalo na ŽTK Maribor so se danes odigrali finalni dvoboji. Pri dekletih je največ pokazala Beti Butina Jazbec (ŽTKMB), ki je v polfinalu premagala 1. nosilko, Saro Mihelčič (TK-CC), v finalu pa Evo Šifkovič (TR-KR), 4. nosilko. V dveh nizih je postala državna prvakinja. Kljub porazu med posameznicami pa je Eva Šifkovič skupaj z Veritso Yanevo (BREŽI) slavila v konkurenci dvojic, kjer sta v dveh napetih nizih zmagali in postali državni prvakinji. V finalu sta bili boljši od Lize Butine Jazbec (ŽTKMB) in Beti Butine Jazbec.

Pri fantih sta se pomerila predstavnika ŽTK Maribor, v treh nizih si je naslov državnega prvaka priigral 1. nosilec Mark Bečirovič Novak, ki je bil s 4:6, 6:1, 6:4 boljši od Liama Lugariča Kotnika, 2. nosilca. Oba prva nosilca sta skozi celotni teden prikazala odlično igro, na koncu je zmagal boljši. V konkurenci dvojic sta državna prvaka postala Jošt Pečovnik (SL-LJ) in Patrik Semenič (SL-LJ), ki sta bila v dveh suverenih nizih boljša od Miha Bobovnika (SL-LJ) in Maia Winterleitnerja (TK-CC).

Državno prvenstvo U16 – fantje
(ŽTK Maribor, pesek)

Rezultati

Finale: Bečirovič Novak M. – Lugarič Kotnik L. 4:6, 6:1, 6:4


 Državno prvenstvo U16 – dvojice fantje
(ŽTK Maribor, pesek)

Rezultati

Finale: Pečovnik J./Semenič P. – Bobovnik M./Winterleitner M. 6:1, 6:2


Državno prvenstvo U16 – dekleta
(ŽTK Maribor, pesek)

Rezultati

Finale: Butina Jazbec B. – Šifkovič E. 6:4, 6:1


  Državno prvenstvo U16 – dvojice dekleta
(ŽTK Maribor, pesek)

Rezultati

Finale: Šifkovič E./Yaneva V. – Butina Jazbec B./Butina Jazbec L. 7:5, 7:6(2)