TENIŠKI KAMP v Kranjski Gori (19.8. – 23.8.)

Za vas smo skupaj s turistično agencijo Kompas pripravili Teniški kamp v Kranjski Gori, ki bo potekal od 19. do 23. avgusta 2024 v Hotelu Kranjska Gora. Namenjen je vsem otrokom ter staršem, ki bi želeli aktivno preživeti del poletnih počitnic in hkrati izboljšati nivo igranja tenisa z ekipo profesionalnih trenerjev.

Dogajalo se bo v Kranjski Gori.

Komu je kamp namenjen in kaj vključuje?

  • Udeleženci: namenjen je vsem otrokom od 9. leta starosti, ne glede na nivo predhodnega teniškega znanja. Kampa se lahko udeležijo otroci začetniki, kot tudi tisti, ki nastopajo na tekmovanjih.
  • Program za družine: starši, pridružite se svojim otrokom in izpopolnite svoje teniško znanje tudi vi.
  • Profesionalni teniški treningi: otroci bodo izpopolnjevali svoje veščine pod vodstvom vrhunskih trenerjev.
  • Spoznavanje turističnega kraja: poleg tenisa bodo otroci imeli priložnost raziskovati lepote Kranjske Gore.
  • Različne igre in aktivnosti: poleg tenisa, se bodo otroci preizkusili v različnih športnih igrah, ki bodo dodatno popestrile dneve.
  • Druženje in nova prijateljstva: večeri bodo namenjeni druženju, sklepanju novih prijateljstev in ustvarjanju trajnih spominov.

LETAK (kliknite za prenos)

Ne zamudite te izjemne priložnosti in nadgradite svoje in otrokovo teniško znanje v prelepi Kranjski Gori. Ne le, da se bodo otroci zabavali in učili, ampak bodo tudi spoznali nove prijatelje in uživali v varnem in spodbudnem okolju.

Za podrobne informacije o rezervaciji, predvidenem programu ter dodatnih aktivnostih obiščite Kompasovo spletno stran ali si oglejte priloženi letak.

Pridružite se nam in doživite nepozabno poletno avanturo na Teniškem kampu v Kranjski Gori!