Sklepi TRK seje

Na Tenis Sloveniji se trudimo poenostavljati postopke tako za klube, tekmovalce kot tudi za starše. Da bi preprečili morebitno zmedo pri prijavah in plačilih prijavnin za nacionalna tekmovanja pod okriljem TS, bomo s pričetkom zimske sezone, tj. 1.11.2023, ponovno uvedli obvezno prijavo tekmovalcev na tekmovanja s strani domačega kluba za vse kategorije, vključno s kategorijo od 8 do 11 let in člani. Klubi bodo to izvajali prek sistema Qualitas.

S tem ukrepom ponovno uvajamo tudi obvezno registracijo tekmovalcev za kategorijo od 8 do 11 let. Rok za registracijo tekmovalcev v tej kategoriji se podaljša do 31.10.2023, pri čemer pa je prva registracija možna kadarkoli.

Način plačila prijavnin ostaja nespremenjen in se bo še naprej opravljal prek ITF WTN/ClubSpark spletne platforme. Rok za slednje je enak roku prijav na tekmovanje.

Verjamemo, da bo to poenotenje postopka za vse kategorije pripomoglo k boljši preglednosti in hkrati pravočasni izvedbi prijave na tekmovanje kot tudi plačila prijavnine.

Hvala vam za vaše razumevanje in podporo, ter se veselimo uspešne zimske sezone!

Zapisnik 11. redne seje