Satelit liga 2024 in Play off

Spoštovani predstavniki ekip Satelit lige, redni del prve Satelit lige TS se je zaključil zato vam objavljamo rezultate in vrstne rede ekip po odigranih srečanjih znotraj skupinNa nekaj rezultatov še čakamo, zato prosimo kapetane, da nam te čimprej sporočite oz. najkasneje do 13. ure danes, v sredo, 19. junija 2024. V primeru, da teh ne prejmemo do navedenega roka bomo smatrali, da se tekme niso bile odigrale.

Rezultati bodo tako objavljeni na spletni strani, delili pa jih bomo seveda tudi na naših družbenih omrežjih, skupaj z utrinki poslanimi s srečanj.

V skladu s koledarjem tekmovanj, je play-off na sporedu v petek, 21. junija 2024, potekal pa bo na Z Klubu v Ljubljani, s pričetkom ob 15. uri.

V Play off so se uvrstile naslednje ekipe:

Satelit liga do 12 let

Skupina A: ŽTK Maribor, TK Terme Ptuj
Skupina B: čakamo rezultate
Skupina C: čakamo rezultate

Satelit liga do 14 let:

Skupina A: Cokan TA, TK Branik Maribor
Skupina B: TK Z Klub A
Skupina C: TK Z Klub B

Satelit liga do 18 let:

Skupina A: TK Z Klub, ŠD LTA
Skupina B: čakamo rezultate

Klubom in kapetanom hvala za podporo in vso izkazano dobro voljo pri izpeljavi letošnje lige. Zahvala gre seveda tudi vašim tekmovalcem, ki so se vztrajno in pogumno borili na igriščih..

Že sedaj vas vabimo, da boste naslednje leto zopet sodelovali v Satelit ligah. Ker so lige izredno pomemben element nacionalnega programa in si želimo prihodnje leto stvari še dodatno izboljšati, vas zato prosimo, da nam posredujete mnenja, predloge in ideje, ki jih bomo skupaj s TRK obravnavali na eni izmed prihajajočih sej.

Veselimo se povratnih informacij in ponovnega srečanja na igrišču prihodnje leto!

Satelit liga do 12 let – Rezultati

Satelit Liga do 14 let 2024 – Rezultati

Satelit liga do 18 let – Rezultati