OPOMNIK – Ekipna Seniors liga

Objavljamo opomnik za prijavo na Zavarovalnica Triglav Ekipno Seniors ligo. Potekala bo od petka, 10. do nedelje, 12. maja 2024 na igriščih ŠRC Bonifika v Kopru. Ligaško tekmovanje bo letos še bolj organizirano s prisotnostjo vrhovnega sodnika in nepozabno sobotno večerno zabavo. Vse prijavljene ekipe, v vseh kategorijah, bodo na enem mestu in v enem vikendu odigrale vse tekme.

Prijave so na voljo do nedelje, 14. aprila 2024 in jo lahko enostavno opravite z izpolnitvijo spletnega obrazca.

Svojo ekipo lahko prijavite v moški in ženski konkurenci v naslednjih starostnih kategorijah: 30 let in več, 40 let in več, 50 let in več, 60 let in več ter 70 let in več. Ekipa v moški kategoriji lahko prijavi od 4 do največ 8 tekmovalcev, v ženski kategoriji pa od 3 do največ 6 tekmovalk.

Posredujemo vam tudi ugodno ponudbo za namestitev v času tekmovanja v Hotelu Vodišek in Hotelu Capodistria. Rezervacijo opravite prek naslova info@hotel-vodisek.com z uporabo kode TENIS10.

HOTEL VODIŠEK 3*:

  • Nočitev z zajtrkom in parkiriščem v dvoposteljni sobi 120,00€/sobo/noč + taksa
  • Nočitev z zajtrkom in parkiriščem v enoposteljni sobi 85,00€/sobo/noč + taksa
  • Nočitev z zajtrkom in parkiriščem v troposteljni sobi 150,00€/sobo/noč + taksa
  • Nočitev z zajtrkom in parkiriščem v dvoposteljni sobi 160,00€/sobo/noč + taksa

HOTEL CAPODISTRIA 4*:

  • Nočitev z zajtrkom in parkiriščem v dvoposteljni sobi 150,00€/sobo/noč + taksa
  • Nočitev z zajtrkom in parkiriščem v enoposteljni sobi 110,00€/sobo/noč + taksa

Vse podrobnosti o sistemu tekmovanja, načinu igranja in prijavi na tekmovanje ter prijavnine najdete v pripetem razpisu in na spletni strani Tenis Slovenija. Za dodatne informacije pa vam z veseljem ostajamo na voljo.