[KOLEDAR] – Pregled prihajajočih TS tekmovanj: 9. 12. – 13. 12.

Čez vikend bodo ponovno na sporedu Regijski sateliti. Sočasno pa tudi državno prvenstvo za članice in člane v dvojicah na TA Breskvar. Sredi tedna se bo začelo državo prvenstvo za članice in člane v Medvodah.

Maks Meh najvišje uvrščen član na državnem prvenstvu. (Foto Grega Valancic / Sportida)

Nazadnje so se Regijski sateliti odvijali oktobra 2023 na 9 različnih lokacijah, največ mladih teniških igralk in igralcev je igralo v Litiji. Peti Regijski sateliti v letu 2023 se bodo odvijali na 7 različnih lokacijah, od sobote do nedelje (9. 12. – 10. 12.). Dečki in deklice se bodo pomerili v različnih kategorijah, vse od mini tenisa pa do kategorije nad 14 let.

Državno prvenstvo v dvojicah za članice in člane bo potekalo čez vikend, od sobote do nedelje, 9.-10. 12., potekalo na TA Breskvar. Najvišje uvrščeni prijavljeni člani so Maks Meh (PTUJ), Gal Emeršič Potočnik (ŽTKMB), Tino Kovačič (ŽTKMB) in Jaka Protič Žakelj (BR-MB). Pri članicah pa so prijavljene Pika Doberlet (TR-KR), Zoja Peternel (TR-KR), Manca Lampret (BR-MB) in Barbara Beliš (SL-LJ).

Žrebna lista – člani

Žrebna lista – članice

Državno prvenstvo za člane in članice z denarno nagrado 2.000€ se bo odvijalo v Medvodah, na TK Spin Medvode in na TK Triglav Kranj. Začelo pa se bo v sredo, 13. decembra. Najvišje uvrščen je Maks Meh (PTUJ), sledi mu Maks Lukman (TKMED), za njim pa še Ažbe Jarc (TKMED). Pri članicah je najvišje uvrščena Ela Plošnik (RADOM). Pia Petelinšek (ŽTKMB), Špela Sedej (TK-CC) in Pika Doberlet (TR-KR) pa so naslednje uvrščene.

Žrebna lista – člani

Žrebna lista – članice