[KOLEDAR] – Pregled prihajajočih TS tekmovanj: 4.6. – 12.6.

Tudi v prvi polovici junija bo na slovenskih teniških igriščih zelo pestro. Med drugim bomo v Kopru priča članskemu UTR turnirju, v Kranju in Ljubljani pa bo potekalo državno prvenstvo za igralce v starostnih kategorijah U12 in U16. 

Luka Videnovič bo 1. nosilec državnega prvenstva U16 v Kranju. (Foto: Luka Vovk / Sportida)

Te dni se na igriščih TK Branik Maribor že odvija državno prvenstvo U14, v prihodnjem tednu, od 6. junija naprej, se bodo za naslov državnega prvaka potegovali tudi v kategorijah U12 in U16. Starejši se bodo merili na igriščih TK Triglav Kranj, mlajši na Kodeljevem (TD Slovan).

Visoke cilje imajo med drugim zagotovo najvišje postavljeni Luka Videnovič (TR-KR), Miha Bajželj (TKMED), Vid Mohar (GROSU), Matic Hribar (TK-CC), Pia Petelinšek, Nala Kovačič (obe ŽTKMB), Zala Vnuk (MAXLJ) in Naja Kajzer (TK-IN) ter pri mlajših Peter Škundrič (ŽTKMB), Matija Kozjak (TK-CC), Sergej Videnovič (TR-KR), Aleksej Mulej (MAJA), Una Grubešić (GFTA), Sara Kovačević (MAJA), Brina Milovanovič Stamejčič (TKMED) in Hana Peterlin Pahor (BENČ).

Igrajmo tenis! v Milleniumu

Še prej, v soboto, 4. junija, bodo v Športnem centru Millenium aktivni najmlajših, tisti od 8. do 11. leta starosti. Več o projektu Igrajmo tenis! si preberite TUKAJ.

Člani se bodo od ponedeljka, 6. junija naprej, potili v Kopru na UTR turnirju, še pred tem bomo v Domžalah dobili najboljše na ITF Seniors turnirju ter v Termah Čatež najboljše na ženskem ITF W15 turnirju.