VESELIMO SE DOGODKA IN VAS VABIMO K SODELOVANJU | IGRAJMO TENIS! 2022

Tenis Slovenija in Petrol vas vabita, da se pridružite projektu Igrajmo tenis!, ki je namenjen ljubiteljem tenisa vseh generacij. V soboto, 4. junija, se bo v Športnem centru Millenium v ljubljanskem BTC-ju odvijal najbolj množičen dogodek za najmlajše, Igrajmo tenis!. Na tekmovanje se prijavite se tukaj, in sicer do četrtka, 2. 6. 2022 do 23.59.

Potekal bo največji teniški turnir, kjer bodo tekmovali otroci iz vseh slovenskih klubov, stari od 8 do 11 let. Vzporedno s turnirjem bo potekala tudi Teniška olimpijada in Ball boys boot camp. Pripravljen je tudi pester spremljevalni program z nagradnimi igrami sponzorjev in partnerjev Tenis Slovenije. Na prizorišče ste tako vabljeni tudi starši, prijatelji in ostali spremljevalci mladih upov.

 

Dogodek Igrajmo tenis! pa ne bo razveseljeval le otrok, ampak tudi ljubitelje tenisa starejših generacij, ki bodo imeli možnost brezplačnega igranja na različnih teniških igriščih po vsej Sloveniji. Na seznamu sodelujočih klubov, ki bodo objavljeni na Facebooku in spletni strani Tenis Slovenije, poiščite vam najbližje teniško igrišče, preverite razpoložljivost in se odpravite na igro tenisa.

TENIŠKA OLIMPIJADA

Teniška olimpijada se vrača v obliki, kot jo že poznate! Dogodek je namenjen vsem otrokom, ki se želijo v tenisu zabavati, vendar se z njim še spoznavajo. Klubi, prijavite svojo ekipo igralcev (5-12 igralcev) na obilico zabavnih in poučnih teniških igric!

Datum in ura: sobota, 4. junij, od 13:45 do 14:45 ure

Starostna skupina: 6 do 12 let

Prijave: do 1. junija 2022 na prijave@tenis-slovenija.si

Zadeva: Prijava Teniška olimpijada

Podatki za pošiljanje: Teniški klub (ime ekipe), ime in priimek vodje ekipe, ime in priimek udeležencev.

Prijavnina: 15 € na ekipo (1 ekipa = okvirno 10 igralcev)

 

BALL BOYS BOOT CAMP

Ball boys oz. pobiralci/-ke žogic so otroci, ki s teniškimi žogicami oskrbujejo igralce na teniških turnirjih. Boot camp temelji na predstavitvi vloge in nalog ball boys ekipe, sledi pa ji preizkus vloge v praksi ter zabava.

Datum in ura: sobota, 4. junij, od 13:45 do 14:45 ure

Starostna skupina: od 10 let naprej

Prijave: prijave@tenis-slovenija.si

 

Vsi sodelujoči prejmejo darilne vrečke in priznanja. Da bo dogodek še bolj zanimiv, bodo najmlajše igralce in igralke tenisa ter njihove navijače, spremljali zvesti sponzorji in partnerji Tenis Slovenije. Z različnimi zabavnimi vložki, nagradnimi igrami ter predstavitvami, zabave zagotovo ne bo manjkalo. BTC vam podarja kupon za kopanje v Vodnem centru Atlantis – kupiš eno vstopnico, dobiš dve.

Vse udeležence prosimo, da imajo poleg športne obutve s seboj dodatne čiste teniške/športne copate, ki jih bodo uporabljali izključno na notranjem igrišču ŠC Millenium.

Brezplačna parkirna mesta bodo na voljo v garažni hiši v neposredni bližini.

Vljudno vabljeni!

Ekipa Tenis Slovenije