[KOLEDAR] – Pregled prihajajočih tekmovanj: 29. 2.- 6. 3.

S petkom, 1. 3., se začne liga do 16. leta, čez vikend pa bodo na igrišča stopili igralci in igralke do 12. leta na finalnem tekmovanju. S sredo, 6. 3., bodo ekipno igrali tudi igralci in igralke do 18. leta, saj se začne liga do 18. leta.

S petkom, 1. 3., se začne liga do 16. leta.

S petkom, 1. 3., se začne liga do 16 let, v kateri bo nastopilo 8 ekip. Žreb je določil da se bodo v četrtfinalu pomerili ekipa ŽTK Maribor z ekipo TK Center Court B, ekipa TK Luka Koper in ekipa TD Slovan, ekipa TK Triglav Kranj z ekipo TD Slovan ter ekipa TK Spin Medvode in ekipa TK Center Court A. Vsi četrtfinalni obračuni se bodo odigrali v petek, v soboto bo sledil polfinale in v nedeljo še finalni obračun med najboljšima ekipama. Lani je naslov po izjemno zanimivem finalu osvojila ekipa ŽTK Maribor, ki je premagala TK Center Court.

Liga do 18. leta se bo odigrala v naslednjem tednu, začela se bo v sredo, 6. 3., in zaključila v petek, 8. 3. Pomerilo se bo 8 ekip, ŽTK Maribor, TA Cokan, TD Slovan, TK Triglav Kranj, TK Branik Maribor, TK Spin Medvode, TK Luka Koper, TK Center Court. Lani smo enako kot v ligi do 16. leta spremljali finalni obračun med TK Center Court in ŽTK Maribor in tudi tukaj so bili uspešnejši Štajerci.

Finalno tekmovanje do 12. leta bo potekalo na 3 različnih lokacijah po Sloveniji, dečki v kategoriji A se bodo pomerili na TA Breskvar, v kategoriji B pa na igriščih ŠD LTA. Deklice bodo odigrale v Krškem na TK Krško in v Ljubljani na ŠD LTA. Tekmovanje bo potekalo od petka, 1. 3., do ponedeljka, 4. 3. Pri dečkih je v kategoriji A najvišje prijavljen igralec Žan Ramovš (TK-CC), sledita mu Vid Pušlar (OL-LJ) in Ian Suljić (TABRE). Nikolaj Vukić (MAJA), Val Ozmec (ŽTKMB) in Luka Podbrežnik (ŠTKVE) pa so najvišje uvrščeni igralci v kategoriji B. Pri deklicah so najvišje prijavljene igralke, ki se bodo pomerile v Krške v kategoriji A, Tara Milanović (TR-KR), Brina Bohorič (OL-LJ) in Lina Sarhatlić (MAXLJ). V B kategoriji pa Nina Čigon (TKNET), Mia Fesel Kamenik (MAJA) in Lina Kazić (TC-LJ).