[KOLEDAR] – Pregled prihajajočih tekmovanj: 28. 3.- 3. 4.

Čez velikonočni vikend, od 30. do 31. marca, bodo prvi round robin v tem letu odigrali deklice in fantje do 14. leta. Pomerili se bodo na 4 lokacijah, na TK Koper, ŽTK Maribor, Benč šport in ŠD LTA v Ljubljani. 

Prvi round robin za deklice in dečke do 14. leta.

Na igrišča na TK Koper bo čez vikend stopilo 9 deklic. Najvišje so uvrščene Tia Markl (KRŠKO), Živa Perendija (N.GOR) in Inaja Vršič (LUKAKP). V Mariboru na igriščih ŽTK se bo pomerilo 10 deklic. Med najvišje postavljenimi so Maja Božič (ŽTKMB), Liza Butina Jazbec (ŽTKMB) in Naja Hat (BR-MB). 6 deklic bo tekmovalo na prvi lokaciji v Ljubljani, in sicer na Benč športu. Gabrijela Šuštar (TC-LJ), Brina Bohorič (OL-LJ), Tita Eva Lunder (RAFA) so deklice, ki zasedajo najvišja mesta med prijavljenimi. Na ŠD LTA v Ljubljani se bo pomerilo največ igralk in to kar 18. Anja Cimperman (SL-LJ), Tia Šmarčan (CTA), Ava Pegam (TK-CC) so tiste, ki so zasedejo najvišja mesta na lestvici med prijavljenimi.

Na igriščih v Kopru bo 12 dečkov vihtelo loparje za čim več zmag in najvišje uvrščeni so Ervin Ramulić (LUKAKP), Lukas Flego (LUKAKP), David Čeč (TK-CC). Na ŽTK Maribor je prijavljenih 19 dečkov, najvišja mesta zasedajo Jaka Brolih (BR-MB), Jan Fišinger (ŽTKMB) in Mark Lalič (ŽTKMB). V Ljubljani na Benč športu so Val Mežan (RADOM), Liam Tim Čeč (TK-CC) in Otto Jerko (TK-CC) najvišje postavljeni igralci med vsemi 18 prijavljenimi. Na ŠD LTA bo na igrišča stopilo največ tekmovalcev, in sicer 25. Najvišja mesta na lestvici med prijavljenimi pa zasedajo Dan Turnšek (ŠD_LOK), Aleks Sisan Groselj (TKNET) in Leon Kešeljević (ŠD_LTA).

Z naslednjim vikendom nadaljujejo z round robinom deklice in dečki do 12. leta starosti, prav tako pa bo potekalo tudi odprto prvenstvo v Ljubljani za dekleta in fante do 18. leta.