[KOLEDAR] – Pregled prihajajočih tekmovanj: 23. 5.- 30. 5.

Čez vikend bo potekala satelit liga. S prihodnjim začetkom tedna pa se začneta dve državni prvenstvi, v kategoriji do 14. in do 18. leta. Prvo bo potekalo v Kopru in Murski Soboti, drugo v Kranju. 

Čez vikend se začenja regijska liga.

Čez vikend, med 25. in 26. majem, bo potekala satelit liga, kjer so skupine oblikovane regijsko. Pomerili se bodo v treh kategorijah do 12., 14. in 18. leta. Do 12. leta se bodo pomerili v 3 skupinah, v skupini A se bodo pomerili 4 ekipe TK Sladki Vrh A, TK Sladki Vrh B, TK Terme Ptuj in ŽTK Maribor, v skupini B ŠD Lokrovec A, ŠD Lokrovec B, ŠD Lokrovec C in Gospod Ficko TA, v zadnji skupini, skupini C pa ŠD LTA, TK Medvode, TK Portovald in TK Stražišče.

Do 14. leta se bodo prav tako pomerili v treh skupinah A-C. V prvi skupini se bodo pomerili ŽTK Maribor, TK Branik Maribor, TK Sladki Vrh in Cokan TA. V skupini B se bodo med seboj pomerile ekipe TK Triglav Kranj, ŠD LTA, TK Z Klub A in TK Otočec. V zadnji skupini pa TK Z Klub B, TK Stražišče in Gospod Ficko TA.

Igralci in igralke do 18. leta se bodo pomerili le v dveh skupinah. V skupini A bodo igrali predstavniki klubov ŠD LTA, TK Spin Medvode, TK Stražišče, TK Triglav Kranj in TK Z Klub. V skupini B pa ŽTK Maribor, TK Sladki Vrh in Gospod Ficko TA.

Regijska liga – žreb in poimenski seznam ekip do 12. leta

Regijska liga – žreb in poimenski seznam ekip do 14. leta

Regijska liga – žreb in poimenski seznam ekip do 18. leta

S ponedeljkom, 27. majem, se začneta tudi dve državni prvenstvi, do 14. in 18. leta. Fantje in dekleta do 18. leta se bodo pomerili na TK Triglav Kranj. Pri fantih je trenutno prijavljenih 50 tekmovalcev. Med najvišje uvrščenimi so Gašper Matijašič (TK-CC), Rocco Bukovec (ŽTKMB) in Matic Hribar (TK-CC). Pri dekletih se bo pomerilo 37 tekmovalk, najvišje prijavljene so Nala Kovačič (ŽTKMB), Michelle Pernat (ŽTKMB) in Kaja Kadak Ocvirk (TK-CC).

Dečki do 14. leta bodo loparje vihteli na TK Luka Koper. Prijavljenih je kar 63 igralcev. Matija Kozjak (TK-CC), Stefan Đokić (SL-LJ) in Jaša Pečovnik (SL-LJ) so najvišje postavljeni igralci. V B kategoriji, ki bo potekala na TK Murska Sobota pa je zaenkrat prijavljenih 18 igralcev. Najvišje prijavljeni so Dorian Čenčič (MAXLJ), Žan Žilnik (TK-AB) in Tilen Kotnik (ŽTKMB). Na igrišča v Kopru bo stopilo tudi 56 deklic. Najvišje postavljene igralke so Sara Kovačević (MAJA), Nika Štor (RAVNE) in Tinkara Novak (TKMED). V Murski Soboti pa so najvišje prijavljene igralke Ivona Dirnbek (KRŠKO), Kim Marie Zupančič (MAXLJ) in Zoja Čerpnjak (MU-SO).