ESL – Nagrada in ponudba namestitve

Objavljamo prijazen opomnik za Zavarovalnica Triglav Ekipna Seniors ligo, ki bo potekala od petka, 10. do nedelje, 12. maja 2024 na igriščih ŠRC Bonifika v Kopru. Vse prijavljene ekipe, v vseh kategorijah, bodo na enem mestu in v enem vikendu odigrale vse tekme.

Vabimo vas, da se nam pridružite na nepozabnem ekipnem teniškem dogodku, kjer bomo med vsemi sodelujočimi tekmovalci izžrebali tudi bogate nagrade. Glavno nagrado podarja podjetje Big Bang, in sicer mobilni telefon Samsung Galaxy S24, ki trenutno velja za najboljši telefon na trgu.

Posredujemo vam tudi ugodno ponudbo za namestitev v času tekmovanja v Hotelu Vodišek in Hotelu Capodistria. Rezervacijo opravite prek naslova info@hotel-vodisek.com z uporabo kode TENIS10.

HOTEL VODIŠEK 3*:

  • Nočitev z zajtrkom in parkiriščem v dvoposteljni sobi 120,00€/noč + taksa
  • Nočitev z zajtrkom in parkiriščem v enoposteljni sobi 85,00€/noč + taksa
  • Nočitev z zajtrkom in parkiriščem v troposteljni sobi 150,00€/noč + taksa
  • Nočitev z zajtrkom in parkiriščem v dvoposteljni sobi 160,00€/noč + taksa

HOTEL CAPODISTRIA 4*:

  • Nočitev z zajtrkom in parkiriščem v dvoposteljni sobi 150,00€/noč + taksa
  • Nočitev z zajtrkom in parkiriščem v enoposteljni sobi 110,00€/noč + taksa

Rok prijav za nastop v Ekipni Seniors ligi se izteče v nedeljo, 14. aprila 2024. Svojo ekipo enostavno prijavite z izpolnitvijo spletnega obrazca.

Vse podrobnosti o sistemu tekmovanja, načinu igranja in prijavi na tekmovanje ter prijavnine najdete v pripetem razpisu ali na spletni strani Tenis Slovenija. Za dodatne informacije pa vam z veseljem ostajamo na voljo.

ESL – Razpis