Člani(ce): Znani vsi četrtfinalisti OP Celja, Tino Kovačič med 8 brez izgubljene igre

Na igriščih TK Celje se odvija člansko odprto prvenstvo Celja. Nedeljsko dogajanje se bo začelo ob 11. uri, ko se bo na igrišča podalo 6 deklet, med drugim tudi 2. nosilka turnirja Noka Jurić.

Tino Kovačič v Celju zanesljivo med najboljših 8. (Foto: Blaž Weindorfer / Sportida)

Pri moških smo že v 1. kolu videli kar nekaj izjemno zanimivih tekem. Najbolj izenačeno in napeto vse do konca je bilo na dvobojih med Rokom Koblarjem (TKMED) in Aleksom Tomcem (MAJA) ter med Markom Bečirovičem Novakom (ŽTKMB) in Klasom Gorenškom (TR-KR). Napredovanja v 2. kolo sta se po zmagi z 10:7 v odločilnem tretjem nizu veselila Koblar in Bečirovič Novak, ki pa v boju za četrtfinale nista imela pravih možnosti. Previsoko oviro sta predstavljala Jan Dimitrijevič in Tilen Kovač (oba CELJE), ki si bosta v nedeljo stala nasproti za preboj v polfinale. V igri za turnirsko zmago sta med drugim še vedno tudi 1. nosilec Maks Meh (PTUJ) in Tino Kovačič (ŽTKMB).

V ženski konkurenci se je v boj za odmeven rezultat podalo 13 tekmovalk, med drugim tudi dve predstavnici domačega kluba, Inja Žgank in Zoja Dolar. Igralkama se ni uspelo prebiti v četrtfinale. Med najboljših osem so neposredno že uvrščene Ela Plošnik (RADOM), Noka Jurič (CTA) in Lija Mumlek (ŽTKMB), v 1. kolu pa se je opekla 4. nosilka turnirja Karin Dirnbek (KRŠKO), ki je morala priznati premoč Zali Bizjak (CTA).

Nedeljski razpored

Telemach člansko OP Celja
(TK Celje, pesek)

ČLANI

Čertrtfinale
Meh M. – Bukovec R.
Stollecker M. – Car N.
Dimitrijevič J. – Kovač T.
Bezjak G. – Kovačič T.

Vsi rezultati:


ČLANICE

Četrtfinale
Plošnik E. – Malchenko D.
Mumlek L. – Kovač T.
Milosavljevič L. – Bizjak Z.
Potrč M. – Jurič N.

Vsi rezultati: