Znani pari in termini zaključnih bojev v vseh članskih ligaških tekmovanj

V mesecu juniju se bodo s zaključnimi boji končale vse Telemach članske lige. Dobili bomo zmagovalce v 1. in 2. moški članski ligi, prav tako bodo odigrane tudi vse tekme 1. ženske članske lige. 

Igralci TK Top Tenis bodo v polfinalu Telemach 2. moške lige nastopili proti Koprčanom.

TELEMACH ČLANSKE LIGE

1. MOŠKA ČLANSKA LIGA

V prvi moški članski ligi je v boju za končno zmago ostalo še 6 ekip. Mesto v polfinalu sta si s končnim 1. mesto v skupinskem delu tekmovanja zagotovili ekipi ŽTK Maribor in TD Slovan. Branilci naslova, igralci TK Triglav Kranj, si bodo polfinalno vstopnico poizkušali priboriti proti ekipi TK Branik Maribor, v drugem četrtfinalnem dvoboju si bosta nasproti stali ekipi TK Terme Ptuj in TK Spin Medvode. 

Četrtfinale, 21.6.
TK Triglav Kranj : TK Branik Maribor
TK Terme Ptuj : TK Spin Medvode

Polfinale, 23.6.
ŽTK Maribor : TK Triglav Kranj/TK Branik Maribor
TD Slovan : TK Terme Ptuj/TK Spin Medvode

Finale, 25.6.
? : ?


2. MOŠKA ČLANSKA LIGA

V drugi moški članski ligi so si mesto v zaključnih bojih priborili zmagovalci skupin TC Ljubljana, TK Sladki Vrh in TK Top Tenis Šentvid. V polfinalu se jim je pridružil še TK Luka Koper, ki je v izjemno izenačeni skupini A zasedel 2. mesto. Koprčani bodo v polfinalu izzvali ekipo TK Top Tenis Šentvid, drugi polfinale je TC Ljubljana : TK Sladki Vrh. Končni zmagovalec bo v prihodnji sezoni nastopal v Telemach 1. moški članski ligi.

Polfinale, 25.6.
TC Ljubljana : TK Sladki Vrh
TK Top Tenis Šentvid : TK Luka Koper

Finale, 26.6.
? : ?


1. ŽENSKA ČLANSKA LIGA

V prvi ženski članski ligi se bo letos predstavilo osem ekip. V četrtfinalu bodo prednost domačega terena imele nižjerangirane ekipe. Četrtfinalni dvoboji bodo odigrani v četrtek, 23.6., dan kasneje bomo dobili oba finalista, v soboto, 25. junija, pa končne

Četrtfinale, 23.6.
TK Murska Sobota : ŽTK Maribor
TK Nova Gorica : TK Radomlje
ŠD LTA : TK Triglav Kranj
TK Terme Ptuj : TK Branik Maribor

Polfinale, 24.6.
Finale, 25.6.