Znamka SENS oblekla trenersko ekipo na pokalu BJK

SENS je priznana slovenska blagovna znamka moških oblek, ki jo že od leta 1994 vodi in razvija oblikovalka Zlata Zavašnik. Izbira kvalitetne in modne tkanine, skrbi za dober dizajn ter sodeluje s proizvodnjo v Evropi, ki dosega najvišji standard za izdelavo oblek.

“Specializirani smo za izdelavo poslovnih, maturantskih, svečanih in poročnih oblek v vseh velikostnih številkah. Naš sedež in salon sta v Ljubljani, kjer vam izkušeni svetovalci pomagajo pri izbiri. Ponudba zajema vse od moških oblek, smokinga in fraka, plaščev, srajc, čevljev in različnih modnih dodatkov.”

 

 

Official dinner at the 2023 Billie Jean King Cup by Gainbridge (Foto: Vid Ponikvar / Sportida)a

Official dinner at the 2023 Billie Jean King Cup by Gainbridge (Foto: Vid Ponikvar / Sportida)

“Z veseljem smo se odzvali povabilu Tenis Slovenije in uredili trenersko ekipo slovenske ženske reprezentance v slogu naše nove kolekcije za pomlad 2023. To je mladostna obleka, ki izstopa po bordo barvi in po snemljivem traku, ki se lahko nosi na dva načina. Styling smo obogatili z belo srajco in belimi supergami. Tako verjamemo, da smo trenersko ekipo slovenske ženske reprezentance najbolje povezali z njihovo dejavnostjo, tenisom.”