Zmagovalce Odmev lige U14 bomo v sredo dobili v Kopru

Pred igralci in igralkami v Odmev ligi U14 je le še zaključna faza tekmovanja. T. i. playoff bo v torek in sredo, 6. in 7. septembra, potekal na igriščih TK Luka Koper. V deški konkurenci se bodo v boj za naslov podali tudi predstavniki domačega kluba.

Mesto v playoffu sta si med drugim zagotovili tudi ekipi TD Slovan A in ŽTK Maribor.

V soboto, 27. avgusta, se je z zaostalo tekmo 2. kola med ŽTK Maribor in TK Branik Maribor v dekliški konkuenci končal skupinski del letošnjega ligaškega tekmovanja v starostni kategoriji U14. Pri deklicah so si na krilih odličnih predstav mesto v polfinalu uspele priigrati igralke ŽTK Maribor, TK Olimpija, TK Center Court in TK Triglav Kranj.

Tudi dečki ŽTK Maribor in TK Center Court so skupinski del tekmovanja oddelali brez napak ter si prav tako zagotovili mesto v polfinalu. Med najboljše štiri ekipe sta se prebili še moštvi TD Slovan A in TK Luka Koper.

Playoff se bo začel v torek, 6. septembra, ko bodo odigrani vsi polfinalni dvoboji, končal pa dan kasneje, v sredo, 7. septembra, z obema finaloma. Vsi obračuni bodo odigrani na igriščih TK Luka Koper. 

Preberite tudi:
Liga U14: Obe ekipi ŽTK Maribor in TK Center Court skupinski del oddelali brez prask