Zendaya dominira v svoji prvi glavni vlogi

Warner Bros. Pictures in vizionarski filmski ustvarjalec Luca Guadagnino predstavljajo film IZZIVALCI [Challengers] v katerem s svojo igro ter prezenco navdušuje Zendaya in ki v kina po Sloveniji v distribuciji Blitz Filma prihaja 2. maja.

“Tako seksi, tako zapeljiv, tako noro prijeten … da boste morda kar zanosili.”

Mlada zvezdnica Zendaya igra nekdanjo čudežno deklico Tashi Duncan, znano po brezkompromisni in bojeviti igri tako na kot ob teniškem igrišču, ki po poškodbi postane trenerka. Poročena je z Artom, teniškim prvakom v porazih (Mike Faist) in njena strategija se, da bi rešila sloves svojega moža povsem obrne, ko se mora Art soočiti z Patrickom (Josh OConnor), njegovim nekdanjim najboljšim prijateljem in Tashinim bivšim fantom. Ko se njihova sedanjost in preteklost prepletata in napetosti vse bolj naraščajo, se mora Tashi vprašati, kakšno ceno bo zahtevala zmaga.

Režiser Guadagnino, ki je bil v preteklosti nominiran za oskarja in BAFTO (Pokliči me po svojem imenu, Sem ljubezen), režira po scenariju Justina Kuritzkesa. Film producirajo Amy Pascal, Guadagnino, Zendaya in Rachel O’Connor, izvršni producent pa je Bernard Bellew.

Prejemnica zlatega globusa Zendaya (film Dune, serija Euforija) igra skupaj z zlatim globusovcem, dobitnikom nagrade SAG ter za BAFTO nominiranim Joshom O’Connorjem (serija Krona) ter z za BAFTO nominiranim Mikom Faistom (Zgodba z zahodne strani).

Kreativno ekipo sestavljajo Guadagninovi pogosti sodelavci – direktor fotografije Sayonbhu Mukdeeprom, scenograf Merissa Lombardo, montažer Marco Costa in kostumograf Jonathan Anderson. Glasbo za film so prispevali dobitniki oskarja, zlatega globusa in BAFTE Trent Reznor in Atticus Ross (Duša, Družabno omrežje, Kosti in vse).

IZZIVALCI v kina po Sloveniji prihajajajo 2. maja v distribuciji Blitz Film.

 

Sledite nam na:

Youtube: https://www.youtube.com/@BlitzFilm2012

Instagram: https://www.instagram.com/blitzslovenija

Facebook: https://www.facebook.com/BlitzSlovenija