Zahvala | WTT Kostak Krško Open

V imenu celotne ekipe Tenis Slovenije se vsem sodelujočim iskreno zahvaljujemo za pomoč pri organizaciji in izvedbi ITF turnirja World Tennis Tour Kostak Krško Open 2022.

Odziv je bil tako s strani sodelujočih kot s strani obiskovalcev izjemen in veseli smo, da smo s skupnimi močmi uspeli izvesti naslednjega v vrsti enajstih turnirjev Zavarovalnica Sava slovenske teniške turneje 2022.

WTT Krsko

Vsak od vas je s svojim delom, strokovnostjo in prizadevnostjo prispeval k odlični izvedbi dogodka, ki predstavlja pomemben korak naprej k popularizaciji tenisa tako v Sloveniji kot v svetu. Posebna zahvala gre našemu generalnemu sponzorju turneje Zavarovalnici Sava ter imenskemu sponzorju turnirja Kostaku in vsem ostalim sponzorjem, podpornikom, partnerjem in drugim sodelujočim, brez katerih dogodka ne bi mogli izpeljati na tako visoki ravni.

Fotografije in videoposnetek tekmovanja si lahko ogledate na spletni strani. Lep teniški pozdrav in verjamemo, da se kmalu srečamo na enem od prihajajočih dogodkov Tenis Slovenije.