WTT: TK Radomlje po profesionalcih gosti še mladinski ITF turnir

Komaj se je v Radomljah končal moški profesionalni WTT turnir z nagradnim skladom 25.000 ameriških dolarjev in že je pred vrati nov mednarodni turnir. Tokrat bodo loparje prekrižali mladinci, ki se bodo pomerili na ITF turnirju ranga J4. 

Preberite tudi: 
Ovcharenko nezaustavljiv na slovenskih tleh: Ukrajinec osvojil še Radomlje

V drugi polovici julija smo na igriščih TK Radomlje spremljali profesionalni WTT M25 turnir, na katerem so se med drugim izkazali tudi nekateri slovenski predstavniki. Turnir je osvojil 20-letni Ukrajinec Oleksandr Ovcharenko, od Slovencev pa je najdlje prišel Sebastian Dominko, ki je v polfinalu klonil prav proti končnemu zmagovalcu.

Tudi na mladinskem J4 turnirju, ki se bo v Radomljah s tekmami 1. kola kvalifikacij začel v nedeljo, 31. julija, se bo predstavilo ogromno število slovenskih igralcev. Mesto v glavnem delu turnirja imajo med drugim zagotovljeno Lun Obrul, Ajaž Kirbiš, Tristan Flander, Nikola Puntarič, Carlo Angeli, David Černe, Brina Šulin, Pia Marija Rebec, Pia Petelinšek, Nala Kovačič in Julija Bogatin. Še več se jih bo v glavni del turnirja poizkušalo prebiti skozi kvalifikacijsko sito.

Vpisna lista – fantje in dekleta

Glavni del turnirja se bo začel v torek, 2. avgusta, medtem ko se finalna obračuna v konkurenci deklet in fantov načrtuje za soboto, 6. avgusta. Več informacij najdete na spletni strani TK Radomlje.