Vstopnice že v prodaji | WTA Zavarovalnica Sava Portorož

Kot ste verjetno že zasledili se po 11 letih se v Slovenijo vrača turnir serije WTA. Turnir Zavarovalnica Sava Portorož z nagradnim skladom 189.708 evrov bo gostil številne igralke, ki so uvrščene v prvo stoterico na lestvici WTA. Nastopile bodo tudi vse najboljše Slovenke, vključno s Tamaro Zidanšek, Polono Hercog in Kajo Juvan. Prva nosilka bo Rusinja Daria Kasatkina, ki je bila leta 2018 celo 10. igralka sveta. V Portorožu lahko tako sredi septembra pričakujemo teniški spektakel. Turnir se bo igral na trdi podlagi, v Tenis Areni Portorož.

V Portorožu se obeta tudi vrhunska slovenska zasedba.

Ogled tekem bo možen na Sport Klubu in v kolikor bodo razmere dovoljevale tudi v živo. Do četrtfinala je ogled tekem brezplačen, za četrfine, polfinale in finale pa je potrebno kupiti vstopnice, ki so na voljo na bencinskih servisih Petrol, vseh Eventimovih prodajnih mestih, spletni strani Eventim ter na info točki pred Tenis areno v Portorožu na dan dogodka.

Cena vstopnice za četrfinale je 5 evrov, za polfinale 10 evrov in za finale 15 evrov.

Vsi člani Tenis Slovenije imate brezplačen vstop na četrtfinale, za vstopnice polfinala in finala pa prejemate 50 % popust. Vstopnice prejmete izključno na info točki dogodka, s seboj pa morate imeti osebno izkaznico, saj se bo članstvo preverilo na info točki preko sistema Infosys.

Teniški pozdrav in verjamemo, da se vidimo v Portorožu.