VIDEO: Zaključna prireditev Tenis Slovenije 2021

Zaključna prireditev Tenis Slovenije 2021 je še druga v vrsti zaključnih prireditev, ki je potekala virtualno. Slavnostni dogodek je povezoval Anže Bašelj, svoj pogled na uspešno leto pa je med drugim predstavil tudi predsednik Tenis Slovenije, g. Andrej Slapar. 


Tako kot je že v navadi, smo pri Tenis Sloveniji tudi tokrat na zaključni prireditvi podelili nagrade najboljšim. V kategoriji do 12. leta starosti sta bila to Patrik Semenič in Zoja Peternel, do 14. leta starosti Matic Hribar in Nala Kovačič, do 16. leta starosti Žiga Švec in Pia Petelinšek, do 18. leta starosti pa Bor Artnak in Lara Smejkal.

Nagrado Petrolov up leta 2021 je prejel Sebastian Dominko. “Ta nagrada ni samo za mene, temveč za cel klub kot neki dokaz dobrega dela,” je med drugim v svoji izjavi povedal predstavnik ŽTK Maribor. Najuspešnejša slovenska teniška igralka leta 2021 je postala Tamara Zidanšek, v moški konkurenci se s tem nazivom lahko pohvali Aljaž Bedene. 

Podeljenih je bila še cela vrsta drugih nagrad. Udobno se namestite in si s klikom na povezavo privoščite teniške uspehe leta 2021. Verjamemo, da boste uživali ob podelitvi nagrad ter pogovorih z najboljšimi.

Zaključna prireditev Tenis Slovenija 2021 – YouTube