VABLJENI: Seniors državno prvenstvo v dvojicah pred vrati

TS, 20.7.2021 22:26:00

Spoštovani prijatelji tenisa, obveščamo vas, da bo v nedeljo, 15. avgusta 2021, ob 10. uri, v SR Marina, Portorož, potekalo Seniors državno prvenstvo Slovenije v dvojicah.

Prvenstvo bo potekalo v šestih kategorijah in sicer moški do 85 let rekreativci, do 85 let nekdanji tekmovalci (zadnji dve leti niso igrali na turnirjih pod okriljem TS), 86 – 105 let, nad 105 let, ter ženske do 85 let, nad 85 let. Vsaka prijavljena dvojica bo odigrala najmanj dve tekmi. Sistem tekmovanja bo določen po zaključku prijav – 10. avgusta ob polnoči. Za izvedbo tekmovanja v posamezni kategoriji mora biti prijavljenih vsaj šest parov.

Prijavnina znaša 25 €/osebo, v kar je vključeno: darilna vrečka, kosilo, penina Medot, teniška igrišča, žoge, pijača, pokali in prijetno druženje. Čakajo vas tudi nagrade za zmagovalce in nagrade za izžrebane prisotne igralce tenisa.

V primeru, da boste iskali prenočišča v času turnirja na Obali, so v Life Class hotelih pripravili posebno ponudbo samo za tenisače, in sicer boste lahko koristili ugodnosti s kodo UTR TENIS 2021.

Z malo sreče na MASTERS v TORINU!

Vsi se strinjamo, da je lepo zmagati, a menimo tudi, da je še pomembneje sodelovati in igro vzljubiti. Zato smo se odločili, da bomo med vsemi prisotnimi izžrebali nagrajenca, ki bo prejel vstopnici za ogled zaključnega MASTERS NITO  turnirja v TORINU 2021!!

Na turnir se prijavite prek UTR sistema, povezava do prijav se nahaja TUKAJ.

POMEMBNO:

  • V kolikor si še niste ustvarili svojega UTR profila, si oglejte navodila za ustvarjanje profila in plačilo prijavnin TUKAJ.
  • Vsi sodelujoči igralci morajo biti člani Seniors organizacije Tenis Slovenije za leto 2021. Članarina, ki znaša 15 € na osebo, se lahko poravna prek sistema tzsinfosys.si.
  • Vodja tekmovanja bo Anže Bašelj.
  • Dogodek bo organiziran v skladu z navodili NIJZ. Natančne informacije in napotki sledijo.

NAPOVEDNIK PRIHAJAJOČIH SENIORS DOGODKOV V LETU 2021:

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na 031 710 303.

Veselimo se uspešnih teniških potez in sproščenega druženja.

Preberi več