Vabilo na RR do 12 let in članski OP

Z velikim veseljem vabimo vse tekmovalce v kategoriji do 12 let, da se naslednji konec tedna pomerijo na že tretjem letošnjem Round robin tekmovanju, ki bo potekalo na naslednjih lokacijah: ŠD LTA v Ljubljani, Šporn šport v Mengšu in TA Cokan v Preboldu. Kot ste lahko zasledili v objavljenem koledarju tekmovanj na spletni strani TS, pa smo pred kratkim dodali organizatorja tudi na Obali, kjer bo tekmovanje gostil TK Luka Koper.

Foto: Nik Moder / Sportida

Prijave potekajo do torka, 12. marca 2023 do 23.59 ure. Prav tako je to tudi rok za plačila prijavnin. Povezave najdete v pripetem dokumentu.

Prihajajoči konec tedna pa je na koledarju tudi zadnji OP za člane in članice pred pričetkom poletne sezone. To bo potekalo na TK As Litija, kjer bo med tekmovalce razdeljenih kar 2.000 €. Kot na ostalih tekmovanjih v tej kategoriji, bo tudi tokrat TS tekmovalcem zagotovila brezplačno koriščenje fizioterapije za časa dogodka. Člane in članice vabimo, da se na tekmovanje prijavijo do roka, t.j. torek, 12. marec do 23.59 ure, plačilo prijavnine pa poteka prek te povezave, prav tako do roka prijav.

Se vidimo na igrišču!