Vabilo na »BTC – Medot teniški turnir dvojic 2023«

Spoštovani ljubitelji tenisa, vabljeni na »BTC – Medot Seniors teniški turnir dvojic«, ki ga v sodelovanju z družbo BTC City in Domačijo Medot organizira Tenis Slovenija. Turnir bo potekal v soboto, 28. januarja 2023, v ŠC Millenium, BTC-Ljubljana. Natančen urnik tekmovanj posameznih kategorij vam pravočasno pošljemo.

Teniški turnir bo potekal v šestih kategorijah, in sicer moški do 85 let, do 85 let nekdanji tekmovalci (zadnji dve leti niste igrali na turnirjih pod okriljem TS), 86 – 105 let, nad 105 let ter ženske do 85 let, nad 85 let. Vsaka prijavljena dvojica bo odigrala najmanj dve tekmi. Sistem tekmovanja bo določen po zaključku prijav. Za izvedbo tekmovanja v posamezni kategoriji morajo biti prijavljeni vsaj štirje pari.

Na turnirju bodo lahko nastopili člani/-ce Seniors organizacije TS s poravnano članarino 15 € za leto 2023, katero plačate tako, da sledite povezavi TZSinfosys – Samoregistracija, kjer v polju Tip članstva izberete »Člani Seniors«. Poleg igranja tenisa vam omogoča tudi možnost sodelovanja na vseh Seniors turnirjih, Seniors ekipni ligi in ostalih dogodkih, ki so načrtovani pod okriljem Seniors tenis organizacije. Vsi tisti, ki ste članarino poravnali na novembrskem državnem prvenstvu, se vam upošteva za celotno leto 2023, kar pomeni tudi za BTC Medot turnir dvojic.

Vse prijave na turnir potekajo prek sistema ITF WTN/ClubSpark. Navodila za kreiranje profila in prijave na turnir najdete TUKAJ. Povezava do prijave na Seniors turnir BTC Medot se nahaja TUKAJ. Prijave se zbirajo do 18. januarja 2023 do 23.59. Prijavnina za turnir znaša 25,60 €/osebo.

Poskrbeli bomo za dobrodošlico, nekaj za pod zob, darilno vrečko, najuspešnejši tekmovalci pa bodo prejeli pokale in nagrade. Med vsemi prijavljeni pa bomo izžrebali srečneža, ki bo prejel dve enodnevni vstopnici za ogled tekem na Roland Garros 2023.

Veselimo se izvrstnih teniških potez in vas lepo pozdravljamo.