Državno prvenstvo Seniors 2. 4. 2022

Spoštovani ljubitelji tenisa, vabljeni na Seniors državno prvenstvo v dvojicah, ki ga organiziramo na Tenis Sloveniji. Turnir bo potekal v soboto, 2. aprila 2022, v ŠC Millenium, BTC-Ljubljana. Natančen urnik tekmovanj posameznih kategorij vam pravočasno pošljemo.

Tenis Slovenija

Tenis Slovenija

Teniški turnir bo potekal v šestih kategorijah, in sicer moški in ženske 20+ let, 30+ let, 40+ let, 50+let, 60+ let in 70+ let. Vsaka prijavljena dvojica bo odigrala najmanj dve tekmi. Sistem tekmovanja bo določen po zaključku prijav, 30. marca 2022, ob polnoči. Za izvedbo tekmovanja v posamezni kategoriji morajo biti prijavljeni vsaj štirje pari. V kolikor bo v kateri izmed kategorij prijavljeno premalo število parov za izvedbo tekmovanja, se pari lahko prestavijo v nižjo kategorijo, nikakor pa se nižja kategorija ne more prestaviti v višjo.

Na turnirju boste lahko nastopili člani/-ce Seniors organizacije TS s poravnano članarino 15 € za leto 2022, katero plačate tako, da sledite povezavi Vpis Seniorjev TZSinfosys. Poleg igranja tenisa vam omogoča tudi možnost sodelovanja na vseh Seniors turnirjih, Seniors ekipni ligi in ostalih dogodkih, ki so načrtovani pod okriljem Seniors tenis organizacije.

Vse prijave na turnir potekajo prek sistema UTR. Navodila za kreiranje profila najdete TUKAJ. Povezava do prijave na DP Seniors turnir dvojic se nahaja TUKAJ. Prijave se zbirajo do 30. marca 2022. Prijavnina za turnir znaša 30 €/osebo.

Veselimo se izvrstnih teniških potez in vas lepo pozdravljamo.