Vabilo | BJK cup in konferenca o enakopravnosti spolov

Spoštovani predstavniki medijev, v imenu Tenis Slovenije Vas vljudno vabimo na svetovno ekipno prvenstvo v tenisu imenovano pokal Billie Jean King, ki bo potekalo 14. in 15. aprila 2023 v Kopru. Ob športnem dogodku pa bi Vas želeli povabiti tudi na konferenco o enakopravnosti spolov.

Na konferenci bomo predstavili enakopravnost spolov na področju športa, politike in gospodarstva. Začela se bo ob 10. uri. Svoje poglede bo z nami delil tudi predsednik mednarodne teniške zveze ITF, gospod David Haggerty. Prireditev bo potekala v petek, 14. aprila, ob 10. uri, v Pretorski palači v Kopru.

Po zaključku konference, natančneje ob 13. uri, bo v Športnem parku Bonifika potekalo zadnje kolo kvalifikacij pokala Billie Jean King, kjer se bo slovenska ženska reprezentanca pomerila z Romunijo. Zmagovalke bodo napredovale v zaključni del tekmovanja, kjer bo nastopilo 12 najboljših ekip na svetu. To bo za Slovenke prva priložnost, da se uvrstijo v finale tega tekmovanja.

Prosimo vas, da svojo prisotnost potrdite do 12. aprila 2023 in hkrati naročite akreditacije na alja.uranjek@tenisslovenija.si. Prevzem akreditacij bo možen na dan dogodka v akreditacijskem centru na Bonifiki v Kopru.