V živo si oglejte slovenski premikajoči teniški top!

Se ga še spomnite? Sportbot (https://sportbot.tech/) je prvi premikajoči teniški top na svetu, ki je bil popolnoma razvit in izdelan v Sloveniji. Naprava omogoča natančno kontrolo nad letom žogic in se lahko premika po celotnem teniškem igrišču, kar igralcem in trenerjem vseh sposobnostnih ravni omogoča ustvarjanje unikatnih zaporedij udarcev ter simulacijo prave teniške igre, ki do zdaj ni bila mogoča.

Premikajoči teniški top bo mogoče videti in spoznati na turnirju WTA v Ljubljani.

V vmesnem času je Sportbot dobil novo podobo in postal še naprednejši. Pri svojih treningih so ga že preizkusili profesionalni igralci in trenerji, ki so ga prepoznali kot neprecenljiv pripomoček. Oglejte si njegovo delovanje v spodnjem videu:

Katero prizorišče bi bilo bolj primerno za predstavitev Sportbota kot slovenski WTA turnir? Ekipa Sportbota vas vabi, da se nam pridružite na prestižnem WTA turnirju Zavarovalnica Sava, ki bo potekal od 11. do 17. septembra v centru Ljubljane.

Če si želite izboljšati svojo teniško igro z uporabo Sportbota, imamo za vas odlično novico: med trajanjem turnirja bo na voljo posebna akcija z izjemnimi popusti za prednaročila (https://sportbot.tech/pre-order/). Ne zamudite te edinstvene priložnosti, saj so takšne ugodnosti redke.

Vse teniške navdušence prijazno vabimo, da z nami delite svoja mnenja, ponudite ideje za izboljšave, ali Toniju postavite vprašanje na info@sportbot.tech.

Preberite tudi:
Na igrišče sedaj kar s slovenskim teniškim robotom?
[INTERVJU] Tonija Ulčarja strast do tenisa in robotike vodila do edinstvenega izuma – teniškega robota je naučil premikanja