V seniors ligi prijavljenih kar 37 ekip

V maju bo Tenis Slovenija začela z ekipno Seniors ligo Zavarovalnice Triglav. Gre za novo ligaško tekmovanje za vse starostne skupine z bogatim nagradnim skladom. Prijavljenih je kar 37 ekip.

V Sloveniji igra tenis preko 30.000 rekreativnih igralk in igralcev. Prav je, da imate vse te igralke in igralci tenisa organizirano spodobno in družabno tekmovanje, ki med seboj povezuje vse slovenske regije.

Tenis Slovenija skupaj s Seniors organizacijo trenutno pripravlja vse potrebno za zagon novega produkta v slovenskem tenisu. Kmalu bo opravljen žreb, vse informacije v povezavi z ligo pa vam bomo poslali pravočasno. Seveda, pa ne čakajte na novice, verjamemo, da v iskanju tekmovalne pripravljenosti že pridno trenirate. Poiščite ustrezno infrastrukturo, povabite navijače in še enkrat preverite ustreznost vaše opreme. Gre za novo zgodbo, tako da lahko s ponosom vsi skupaj pričakujemo začetek.

Ob tekmovalnosti pa ne smemo pozabiti še ne drugi vidik športa, to je zabava in druženje, in verjamemo, glede na naše skupne izkušnje, da boste tudi v tem delu dobro pripravljeni.

Naj še enkrat spomnimo, da bodo vse ekipe, v vseh starostnih kategorijah, ki se bodo v play off-u uspele uvrstiti v finale, pridobile tudi vstopnico za udeležbo na Evropskem klubskem prvenstvu, ki poteka pod okriljem Tennis Europe organizacije.

Glavna nagrada pa je televizijski sprejemnik Philips, ki ga podarja pokrovitelj Big Bang, katero bomo na zaključnem mastersu izžrebali med vsemi prijavljenimi igralkami in igralci.

Enomesečno zalogo pijače Red Bull (pločevinka Red Bull-a na dan za vsakega člana izžrebane ekipe) in VIP vstopnice za ATP 500 turnir v Dunaju, ki poteka zadnji teden oktobra, tudi pod pokroviteljstvom Red Bull-a, pa bomo izžrebali med vsemi prijavljenimi ekipami v Seniors Ligi Tenis Slovenije.

Mesec maj ima v različnih kulturah različen pomen, povsod pa naznanja začetek nečesa novega. Imenuje pa se po boginji Maji, ki je veljala za boginjo pomladi in rodovitnosti. V Veliki Britaniji pa je na primer mesec nasmeška. Začnimo novo ekipno teniško tekmovanje z NASMEŠKOM.