U8 – U11: Najmlajši slovenski teniški upi loparje vihteli v Celju (FOTO)

V prvem julijskem vikendu so se na igriščih TK Celje predstavili najmlajši slovenski upi. Kot je že v navadi, so se predstavili v kar osmih različnih kategorijah.

V Celju navdušili najmlajši slovenski teniški upi.

V Celju smo bili priča pravemu malemu teniškemu prazniku. Igrišča so zavzeli igralci in igralke do 11. leta starosti, ki so še enkrat več pokazali zvrhano mero borbenost in želje, manjkalo ni niti teniško znanje.

V kategorijah mini dečki, mini deklice, midi dečki, midi deklice in deklice U10 so se tekmovalci najprej pomerili na ’round-robin’ (skupinskem) turnirju, nato so sledili še zaključni boji. V preostalih treh kategorijah, dečki U10, dečki U11 in deklice U11, je že od samega začetka šlo na izpadanje.

Zmagovalci kategorij so postali Črt Košak (PVALD; mini dečki), Ajda Lovšin (MAJA; mini deklice), Lars Cokan (CTA; midi dečki), Zala Lovšin (MAJA; midi deklice), Brina Bohorič (OL-LJ; deklice U10), Jan Miklavžin (ŠTKVE; dečki U10), Loti Hribernik (TR-KR; deklice U11) in Aksel Vaupot Ošlak (SGRAD).

Tolažilne turnirje so osvojili Gašper Zorčič (KRŠKO; dečki U10), Živa Perendija (N.GOR; deklice U11) in Mark Lukas Škalički (ŠD_LOK).

FOTOGALERIJA IN VSI REZULTATI