U12: Na marčevskih round-robin turnirjih 28 igralcev ostalo neporaženih

V prvem marčevskem vikendu so bili znova na delu tudi slovenski mladi upi v starostni kategoriji U12. Dogajalo se je na igriščih TK Center Court, TC Ljubljana in TA Cokan.

Na Cokan Tennis Academy se je preizkusilo 38 igralcev.

V Preboldu so bili tako dečki kot tudi deklice razporejeni v 5 skupin. Končno prvo mesto v skupini so brez poraza zasedli Uma in Isa Vreže (obe ŽTKMB), Vita Kantoci (ROGAŠ), Sofija Petrič (BO-BI), Tia Markl (KRŠKO), Mark Škundrič, Val Hriberšek, Mark Lalič (vsi ŽTKMB), Dan Turnšek (ŠD_LOK) in Jaka Brolih (BR-MB).

V Ljubljani se je na igriščih TC Ljubljana in TK Center Court skupaj predstavilo kar 69 igralcev. Dobili smo zmagovalce 18 skupin. Najuspešnejši so bili Tara Stojanović, Stela Antolinc (obe ŠD_LTA), Inaja Vršič, Bianca Del Sal (obe LUKAKP), Anja Cimperman (TKMED) in Sofia Bevc (TC-LJ) med deklicami ter Erik Meolic, David Čeč, Otto Jerko (vsi TK-CC), Lan Filipič, Ervin Ramulič (oba LUKAKP), Mark Pavčič (TKMED), Lovro Zajc Hace (OL-LJ), Gil Kita (MAXLJ), Val Mlakar (MAJA), Vitan Marušič (BO-BI), Filip Borut Schroll (TABRE) in Samo Kostanjšek (RADOM).

Igralci v starostni kategoriji U12 bodo na domačih tleh znova aktivni od 19. do 22. marca, ko se bodo v lov na odmeven rezultat podali na igriščih TK Krško (dečki) in TK Celje (deklice).

VSI REZULTATI