U12: Na januarskih round-robin turnirjih dobili zmagovalce 25 skupin

V zadnjem januarskem vikendu so se na igriščih TK Benč Sport, TK Maja Matevžič in ŽTK Maribor odvijali round-robin turnirji v starostni kategoriji U12. Petindvajset tekmovalcev je prizorišče zapustilo brez enega samega poraza. 

Zmagovalka skupine 1 na igriščih TK Benč Sport je postala Tita Eva Lunder. (Foto: Instagram)

Največjemu številu nadobudnih slovenskih igralcev smo bili priča na igriščih TK Benč Sport, kjer so se dečki predstavili v šestih skupinah, deklice pa v štirih. Prvo mesto so v svoji skupini zasedle Tita Eva Lunder (RAFA), Tara Stojanović (ŠD_LTA), Maja Šubelj (TABRE) in Sofija Petrič (BO-BI). Pri dečkih je to uspelo Valu Mlakarju (MAJA), Aleksu Sisanu Grošlju (TKNET), Lanu Filipiču (LUKAKP), Gilu Kita (MAXLJ), Jakobu Keilbu (RADOV) in Taju Cerarju Žiliču (TABRE).

Na igriščih TK Maja Matevžič so tekmovanje neporaženi končali Sofija Bevc (TC-LJ), Brina Bergelj (ŠDTEN), Zara Bergelj (ŠDTEN), Erik Meolic (TK-CC), Val Mežan (RADOM) in Lovro Zajc Hace (OL-LJ), z enakim dosežkom pa so se lahko na igriščih ŽTK Maribor pohvalili tudi Naja Hat (BR-MB), Vita Kantoci (ROGAŠ), Lara Pogorevc (SGRAD), Isa Vreže, Mark Škundrič, Mark Lalič, Val Hriberšek, Nik Manasijević (vsi ŽTKMB) in Jaka Brolih (BR-MB).

VSI REZULTATI