U12: Mladi slovenski upi navdušili na kar štirih različnih lokacijah

TK Benč sport, TA Cokan, TK Maja Matevžič in TK Murska Sobota so čez vikend gostili kopico slovenskih teniških igralcev in igralk v starostni kategoriji U12, ki so se predstavili na turnirju s t.i. round-robin sistemom.

Na turnirjih, kjer so igralci razporejeni v skupine, v katerih se vsak pomeri z vsakim, se je ta vikend skupaj predstavilo kar 106 tekmovalcev (46 deklic in 60 dečkov). Najštevilnejša je bila zasedba na igriščih TK Maja Matevžič, kjer so zmagovalci skupin postali Tim Vončina (VANGA), Val Mlakar (MAJA), Lovro Zajc Hace (OL-LJ), Lukas Šušterič (BREŽI), Nik Weitzer (OL-LJ), Ervin Ramulič (LUKAKP), Jakob Turk (RADOM), Stela Antolinc (ŠD_LTA), Ruby Razingar (RADOV), Zara Bergelj (ŠDTEN) in Sofia Bevc (TC-LJ).

Na igriščih TA Cokan so končno 1. mesto v skupini zasedli Vita Kantoci (ROGAŠ), Uma Vreže (ŽTKMB), Isa Vreže (ŽTKMB) in Jure Stanovnik (TKVTA), na igriščih TK Benč sport je to uspelo Evi Titi Lunder (RAFA), Tari Stojanović (ŠD_LTA), Maji Šubelj (TABRE), Bianci Del Sal (LUKAKP), Lanu Filipiču (LUKAKP), Filipu Borutu Schrollu (TABRE), Taju Cerarju Žiliču (TABRE) in Davidu Čeču (TK-CC).

Nič manj pestro ni bilo v Murski Soboti, kjer je na igrišče stopilo 10 deklic in 13 dečkov. Zmagovalci skupin so postali Naja Hat (BR-MB), Liza Butina Jazbec (ŽTKMB), Maja Božič (ŽTKMB), Mark Škundrić (ŽTKMB), Erik Meolic (TK-CC), Mark Lalič (ŽTKMB) in Jaka Brolih (BR-MB).

U12 RR – Prebold
(TA Cokan – pesek)

U12 RR – Ljubljana
(TK Benč sport – pesek)

.
U12 RR – Ljubljana
(TK Maja Matevžič – pesek)

.
.
U12 RR – Murska Sobota
(TK Murska Sobota – pesek)