TK Luka Koper pred turnirjem Tennis Europe znova gostil igralce U8 – U11 (FOTO)

V Kopru je že v polnem teku 16. Luka Koper Junior Open, tj. turnir Tennis Europe za igralce do 12. leta starosti, še pred tem pa so se na koprskih igriščih tradicionalno predstavili igralci od 8. do 11. leta starosti. Slovenskim predstavnikom so družbo delali tudi nekateri tuji igralci. 

V Kopru so znova predstavili najmlajši teniški upi.

Na Primorskem so se najmlajši teniški nadobudneži predstavili v osmih različnih kategorijah in pokazali veliko dobrega tenisa. V kategoriji midi tenis sta bila najboljša Lana Bodiroža in Val Šketako, v kategoriji mini tenis sta največ pokazala Mila Može in Benjamin Peroša, v družbi igralcev do 10. leta starosti sta do turnirske zmage prišla Zara Čamdžič in Milan Szucs, medtem ko sta bila v kategoriji U11 najboljša Lina Sarhatlič in Bruno Kosztovanyi.

Na dogodku se je sicer predstavilo več kot 120 otrok iz številnih slovenskih klubov, katerim je družbo delala močna udeležba iz tujine. Turnir je spremljal tudi bogat spremljevalni program (tombola, itd.).

Tudi v teh dneh se bodo v Kopru do vrhunskega rezultata poizkušali dokopati številni slovenski mladi teniški upi. Na Obali namreč že poteka 16. Luka Koper Junior Open, turnir Tennis Europe za igralce do 12. leta starosti.

VSI REZULTATI_(kliknite za prenos)

FOTOGALERIJA