Telemach moške članske lige: O zmagovalcu 1. lige in potniku med elito se bo odločalo v Kranju

V Telemach moških članskih ligah so pred igralci le še finalni dvoboji. Finale prve, druge in tretje lige bo v soboto, 10. junija, potekalo na igriščih TK Triglav Kranj, kjer bodo med drugim nov naslov prvaka lovili tudi predstavniki domačega kluba. 

 

Triglavani so bili lani v finalu boljši od Slovana.

Igralci TK Triglav Kranj so v finalu lanske sezone premagali TD Slovan, tokrat pa bodo naslov prvaka branili proti moštvu ŽTK Maribor. Štajerci so v polfinalu ugnali ekipo TK Terme Ptuj, medtem ko so bili Kranjčani s 4:3 boljši od TK Branik Maribor in tako preprečili vseštajerski finale.

Finale Telemach 1. moške članske lige se bo začel ob 10. uri, istočasno se bosta na igrišče podali tudi najboljši dve ekipi v sezoni 2023 iz Telemach 2. in 3. moške članske lige. Za preboj med elito se bosta med seboj pomerili moštvi TC Ljubljana in TK Luka Koper, medtem ko bo finale najboljših 3.-ligašev bolj revialnega pomena. Tako ekipi TK Kamnik kot tudi moštvu TK Krka Otočec si je z uvrstitvijo v finale namreč že uspelo zagotoviti preboj v 2. ligo.Telemach 1. moška članska liga

Finale: TK Triglav Kranj : ŽTK Maribor (10.00)

Več o poteku sezone v 1. moški članski ligi


Telemach 2. moška članska liga

Finale: TC Ljubljana : TK Luka Koper (10.00)

Več o poteku sezone v 2. moški članski ligi


Telemach 3. moška članska liga

Finale: TK Kamnik : TK Krka Otočec (10:00)

Več o poteku sezone v 3. moški članski ligi